неделя, 12 юли 2009 г.

Кога изневярата не се брои ?


В любовта си има неписани правила. Изневярата е част от любовта. Нека се запознаем с някои нейни правила, които са един вид смекчаващи вината обстоятелства.

1. В друг град не се брои. Сексът в друг град не е изневяра. (Това май го бях чул от Джоуи от „Приятели” и много ми хареса). Накратко – отишъл си в командировка, кабелната в стаята не работи, готина мацка те заглежда, непознато място, страх те е да спиш сам... Не е грешно да си вземеш компания за вечерта.

Вино2. В пияно състояние не се брои. Доказано е, че алкохолът замайва главата, но явно не тази, която трябва. Човек като пие, не знае какво върши. Защо тогава половинката му да знае?

3. Сексът с бивше гадже не е изневяра. Вече така или иначе сте били интимни с този човек. Нека да не издребняваме и да не се ровим във времето кога за последно сте мачкали чаршафите…

4. Сексът с проститутка не е изневяра. Това е чисто и просто потребление на една платена услуга. Като кабелната телевизия.

5. Ако сте скарани с половинката. Крещите и тя си тръгва, блъскайки врата. Дали ще се върне, къде сгреших, права ли е? Колко много въпроси. Защо не потърсим отговор и успокоение върху някоя чужда гръд?!?

6. Ако някоя обезумяла за секс жена те завърже и настоява да правиш секс с нея, ти какво си виновен? Нямало е как да го избегнеш, значи е нямало и изневяра!

7. Ако просто обстоятелствата са такива, че няма как да не изневериш – например ако си в самолет и стюардесата те завлече в тоалетната. Кой би се дърпал? Това може никога да не ти се случи с половинката – защо да се лишаваш от една реална фантазия?

8. Ако две жени ти предложат тройка. Каква изневяра е това? Колко често на един мъж му падат от небето не една, а две?!? Трябва да си балък, за да кажеш: „А, не, не мога…”

9. Сексът с известна личност също не можа да се класифицира като изневяра. Според теб, ако някой сексапилен известен мъж предложи на приятелката ти да правят секс, тя дали ще откаже? Защо тогава ти да върнеш от вратата някоя Анджелина?

10. Доказано е, че при опасност за живота хората често мислят за секс. Инстинктивно, ако решат, че животът им е застрашен, те искат да запазят рода, а всички знаем как става това. Следователно в такива обстоятелства – например ако заседнеш в асансьор с някоя секси непозната и имаш чувството, че никога няма да излезеш оттам – сексът не може да е изневяра.

Едно много важно правило – едно прегрешение не е изневяра, докато другият не разбере за него. Бъди дискретен и не си признавай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар