сряда, 22 юли 2009 г.

Две сестри - един съпруг


Сестринската любов наистина няма граници и доказателство за това е примерът на американките Кейти и Присила, които живеят в брак с един и същ мъж, пише "Дейли телеграф".

"Тройката" има 8 деца в голямата си къща в Солт Лейк Сити и всички заявяват, че са много щастливи от избора си. Те притежават 3 коли, голяма градина, гардероби, пълни с дрехи и тонове играчки за децата.

"Може би хората си мислят, че е странно да делиш своя съпруг със сестра си, но за нас не е така", казва Кейти.

"Той се научи да се справя с две различни жени и да обръща специално внимание на всяка. Тъй като той трябва да се занимава не с една, а с две съпруги, аз имам повече време за приятелите си", допълва тя.

Кейти първа срещнала Травис, когато била на 17. И двамата произлизат от мормонски семейства, където полигамията е нещо нормално - бащата на Кейти имал 3 жени, а този на Травис - 2.

Двойката сключила брак през 1988 г. и до 2003 г. имали вече 3 деца.

Идеята Пресила да бъде втората съпруга в семейството дошла неочаквано за самата нея. От началото втората сестра се чувствала странно, но с течение на времета приела предложението, защото се влюбила във всеотдайността и благородството на Травис.

Двамата се оженили на неформална церемония.

Сега всяка от сестрите има отделна спалня и Травис решава къде иска да спи. Двете излизат с него по отделно, но понякога се случва и тримата заедно да отидат някъде.

Засега голямото семейство не планира да допълва редиците си с още една съпруга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар