сряда, 15 юли 2009 г.

Тъпите жени


Някога бил ли си с тъпа жена? Такава, която е природно ограничена и рядко заблудена? Такава, която далеч не разбира от история, география, политика, науки и рядко схваща дори какво се случва в ежедневния битовизъм... И не само това.

Тъпата жена е по детски наивна и много манипулативна. И сам знаеш, че ако си бил с тъпа жена, значи си ударил кьоравото. Или поне до момента, в който тя не се e помислила за умна.

В този ред на мисли, трябва да възпиташ тъпата жена. Тя не трябва да говори, а само да се усмихва или да отговаря едносрично. Няма проблем да се излага и говори пред теб, но не и пред хора, пред които тъпотата й може да ти коства реномето. Нали затова е тъпа – защото се подлага на манипулации и вярва на всяка твоя дума, особено, ако е придружена с тъпо подаръче, от което тъпата жена ще грейне.

тъпа жена Със сигурност подаръците са най-добрия начин да влезеш под кожата на тъпата жена. Тук символичните подаръци със сантиментално значение или сувенирите не минават. Тъпата жена няма да разбере целта на този подарък, затова се придържай към прозаичните парцалки, бижута, гримчета и парфюми, от които тя ще грейне. И каквото й кажеш след това, тя ще го изпълни.

Това е и най-хубавото на тъпата жена. Тя изпълнява всичко, което й кажеш. „Направи ми свирка!“ Тя ти прави. „Направи ми масаж!“ Тя ти прави. „Хайде да правим секс!“ ... И правите. Всичко става много по-лесно. Но тъпата жена може да реши, че нещо ти харесва и, тъй като е тъпа и няма въображение, да започне да го прави, без да вкарва и грам разнообразие, което пък в един момент вече става досадно. Да не говорим, че липсата на инициатива за нови неща от нейна страна, и това винаги да очаква от теб да си водещия във връзката ви, също може да ти дойде в повече.

В крайна сметка, ти сам поемаш риска, когато се хващаш с тъпа жена. Защото тя може да е тъпа и да нямаш проблеми с нея, но в един момент да усетиш липсата на трезвомислещ човек до себе си и приятел, с който да искаш да обсъдите даден въпрос или проблем. Освен, ако и ти не си тъп. Но тогава даже няма да схванеш какъв дар божи е попаднал в ръцете ти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар