неделя, 12 юли 2009 г.

Да имаш връзка с обвързана жена


Тези отношения могат да имат само една логична цел - секс. Чувствата нямат никакво място.

Моралната дилема дали да спиш или не с чужда жена е друга тема. Това е нещо, което много зависи от конкретните хора и обстоятелства. Затова пък правилото „само секс" важи в почти всички случаи.

Въпреки че като цяло жените са по-склонни да влагат чувства в подобни връзки, и на нас може да ни се случи. Срещаш я, тя е прекрасна, привлича те адски много и това, че има приятел или съпруг, е някаква подробност. Започвате връзка и в един момент откриваш, че ти искаш нещо повече от тайни срещи. Искаш от нея тя да напусне мъжа си, тя по някаква причина отказва, карате се и всичко приключва зле.

Именно затова дълбоките чувства от твоя страна са проблем. Както и надеждите и плановете за съвместно бъдеще с обвързана жена, която няма никакво намерение да остави официалната си половинка.

Никой не казва, че отношенията ви трябва да са чист бизнес. Напротив, ако искате, можете и да се сближите, да си говорите, да сте приятели. Но в момента, в който на мястото на секса се появят желания от твоя страна за истинска връзка, е време да си тръгнеш. Разбира се, можеш да поставиш въпроса пред нея - дали и тя има желание нещата между вас да станат официални и тя да напусне мъжа си. Но ако досега не го е направила, мисля, че отговорът й е ясен.

Така се връщаме към основното правило - връзката с обвързана жена е най-добре да приключва до секса.

Заетите жени имат някакъв особен чар. Типът на Джеймс Бонд не е „блондинка" или „брюнетка", а „женена". Защо обаче това е така? Ами, точно защото при кратък флирт или неангажиращ секс със заета жена има голяма вероятност нещата да приключат в момента, в който си облечете дрехите. Или поне след няколко тайни срещи. Без очаквания да й се обадиш или да й предложиш брак, без притеснения как ще се запознаеш с родителите й и без да си взимате куче.

За да се възползваш от плюсовете на подобна връзка, която те оставя напълно свободен в социалния ти живот, просто трябва да спазваш правилото „само секс".

Няма коментари:

Публикуване на коментар