понеделник, 6 юли 2009 г.

Послание до мъжете


Жените, както и мъжете, имат със сигурност преки физически реакции, при които не би могло да се получи "късо съединение", но се различават и са устроени по особено - моля ви, първо гърдите и кожата, а не директно сграбчване на клитора.
За тях има значение кой какво им прави много повече, отколкото за болшинството мъже. Факт е - при нас няма видима загуба на възбудата и не губим ерекция, което често обърква мъжете и те избързват или пропускат най-същественото. Невярно е да се счита, че голотата, еротиката и т.н. не възбуждат жените -вероятно разликата е, че те не препускат така безогледно.

Ще бъде почтено, поне така мисля, да ви дам един едничък елементарен и показателен пример. Вие бихте могли да направите без никакви задръжки и да се задоволите от акт с една напълно непозната в някой от "половинчасовите" апартаменти. Но, боже мой, умолявам ви да го разберете, това не ви дава основание да мислите, че можете да сторите същото и с жената, която ви обича. И след края на трийсетте минути да я качите на такси с огромен букет рози и да се приберете вкъщи при съпругата.
Както и да е, но това е самата истина.
Жените изглежда сме по-широко скроени и по-слабо програмирани от вас. Поне що се отнася до специфичните конкретни възбуди, но веднъж убедим ли се, че те действат на мъжа, на когото държим, ние съвсем скоро го програмираме като наш собствен отговор и можем да бъдем по-безкомпромисни и по-експериментиращи, заради тази своя способност.
Често жените изглеждат сковани - това е, защото те се страхуват да не направят нещо погрешно точно с този мъж, примерно да докоснат пениса, когато всъщност той се старае да не се изпразни.
Видите ли нашето затруднение - насочете ни в правилната посока.
За нас пенисът не е толкова "оръжие", а по-скоро го третираме като съсобственост, той е като дете - така малък спрямо заобикалящия го свят, а всичко разбира и е толкова индивидуален, с непредвидими движения и настроение, което се отразява върху възбудата (ето защо гумените му имитации са толкова противни).
Друг важен фактор е комбинацията сила-нежност.
Очевидно силата е възбуждаща, но нескопосаността (лакът в ребрата, изкълчване и трошене на пръсти, да ги изреждам ли?) е точно противоположното. Доникъде няма да стигнете с непохватна бруталност.
Понякога правенето на любов може и да изглежда брутално, но ни привлича способността за нежност и умело контролираната сила, а не броят на контузиите. Някои даже питат: "Твърдо или нежно?".
Но настроението се мени така бързо и вие сте длъжни да го почувствате. И е лесно постижимо. Защото някои от вас го умеят - да четат като в отворена книга гамата на чувствата.
Ние не страдаме от комплекси за равнопоставеност (кой да бъде отгоре и т.н.), защото фактически с изминаване на пътя се изравнява, може да има дълги периоди на отдих, когато единият се наслаждава и е щастлив да върши сам цялата работа, но друг път ни се иска ние да владеем инициативата и да контролираме всичко, за да получим удовлетворението, гледайки как реагирате.
Жените не са "по-мазохистични".
Във всеки случай - не повече от мъжете. В миналото те са отстъпвали и са се подчинявали поради обществения натиск. Ако пък са садистични, истинско щастие е, че не го изявяват като мъжете и не го вършат в леглото, носейки шпори или плющейки с камшик (ако някое момиче го прави, то е за удоволствие на мъжа). Те по-скоро са склонни да го изразят безмълвно или да не го изтъкват, защото това не би допринесло за ничий оргазъм. В конструктивното приложение на играта мъжете наистина имат предимство и могат да подпомогнат жената да възприеме и най-невероятното за истинско. След като всички ние сме предразположени към известна агресивност, добрият секс може да е страстен до полуда, но никога - жесток. Малко сплашване понякога помага на някои хора. Все пак стародавното възприемане на мъжа като изнасилващ и на жената като изнасилвана е така вкоренено и е в пълен контраст с останалия натрупан световен опит, където има тотална размяна на ролите.
Ако се допитаме до "Лигата за правата на жените", може би никой не би могъл да бъде добър партньор (и истински мъж), ако не се отнася към жената като (а) човек и (б) равна. С две думи е изчерпано всичко, което би могло да се каже.
Нашето обоняние е по-изострено - не подгизвайте предварително от своята мъжка сила.
Непосредствено преди оргазма е вероятно времето за цялостен телесен контакт. Собственият ни аромат ни възбужда толкова, колкото и вашият.
Начинът на работата с ръце и уста, които мъжете предпочитат и обичат, се различава невероятно много. Някои ги искат подчертаеш енергични, други ласкави, трети са за съчетаване на двата похвата. За жената е трудно да го схване, особено ако не попита или не й се подскаже. За да не се разочарова, мъжът тук трябва да бъде прям.
Някои мъже са изключително пасивни, или без въображение или сдържани, и странно наистина, но това не ни кара да реагираме агресивно. Ние може да копнеем да вършим някои неща и да се почувстваме напълно разстроени и неразбрани, но в повечето случаи не бихме се осмелили да му дадем външен израз.
Така че жената ще прави добра любов с добър любовник.
Нещо по-важно - тя ще се почувства обидена на всеки, който не се развълнува, не само защото това не би развълнувало и нея самата, а защото отгоре на всичко ще разбере, че тя не е довела до възбуда мъжа.
Накрая - както всички жени донякъде си приличат от мъжка гледна точка, така и мъжете са подобни за жените. Но вероятно жените наистина сексуално се различават повече от мъжете, поради по-голямата комплектност на техния сексуален апарат (гърди, кожа, да не ги изреждаме, но като не пропускаме и влагалището).
Никога не се подлъгвайте с мисълта, че не трябва да се изучи основно всеки човек. Това е вярно и за жените при нов партньор, но сякаш в по-малка степен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар