вторник, 14 юли 2009 г.

С колко мъже сте .........?


Признайте се, че рядко сте били честни при отговора на този въпрос. Жените със скромна бройка обикновено искат да са по-“оборотни“ и свенливо добавят пред приятелките си по някое друго похождение отгоре. Мадамите, чиито луд период е продължил по-дълго, дават мило и драго да намалят броя на мъжете, минали през ... леглото им.

Опитът да сме били с различни мъже е безценен. Научаваме не само различни начини да си доставяме удоволствие, но и колко различни и в същото време еднакви може да са предпочитанията на мъжете. За други момичета, срещнали рано любовта на живота си, един единствен мъж може да се окаже достатъчен. Защо им е друг, когато този, когото имат, им дава всичко, за което винаги са мечтали. Та нали точно за такъв като техния партньор останалите прехвърчат от цвят на цвят с надеждата да намерят някой, който наистина си заслужава.

Има и трета група жени, които във вечно търсене на подходящия, предпочитат да не си „губят времето“ с някой, който „не струва“. Това обаче ги обрича на години самота, защото не намират начин да се забавляват, а мислят само за неписани правила и размит морал, който само те разбират.

А вие с колко мъже сте били?

Доволни ли сте от бройката си и защо?

Оправдавате ли жените, които не си спомнят броя на похожденията?

А може би не намирате за наивно цял живот да сте само с един?

Няма коментари:

Публикуване на коментар