сряда, 15 юли 2009 г.

Приятелките й!


Както вече казахме – спечели сърцето на приятелките й, за да спечелиш и сърцето на мадамата до теб. За да си напълно подготвен, имай предвид, че долните пет типа приятелки почти сигурно присъстват сред нейните. Какво да очакваш и как да подходиш?

Мръсницата
Секси, предизвикателна и много често с различни мъже. Най-голямата ти грешка ще е да залитнеш по нея, докато ходиш с настоящата. Дори да е толкова брутална, че започне да те сваля, не й се вързвай, защото ще стане страшно.
Съвет: приеми я каквато е и се забавлявай на похожденията й. Не я поучавай!

Доброто момиче
Тя винаги прави услуги и не спира да се съобразява с околните. Всички я обичат, но рядко чуват гласа й, когато вземат решения. Тя е плаха и тиха, но вътрешно може да се окаже огън. С нея трудно се завързва интересен разговор, затова и вероятно е без мъж.
Съвет: не злоупотребявай с добротата й, защото вероятно твоята мадама ще се издразни. Бъди мил с нея и всички ще се възхитят колко си галантен с най-невзрачната от тях.

Шегаджийката
Шегите и суматохата, които предизвиква са забавни и никога няма да настъпят неловки моменти, когато сте в една компания. Понякога обаче прекалява и не спира да ръси глупости, без да се усети, че става досадна. Важното е, че с нея може да се забавляваш като с мъж.
Съвет: не се връзвай на шегите ти, ако са насочени към теб. Може да те проверяват.

жениСръдливката
Каквото и да й кажеш, тя обикновено намира повод да се засегне и обиди. Досадно е, знам, но няма как. Даже повечето жени имат по нещо от този типаж и трудно носят на шеги, които засягат болни теми. Направиш ли си неуместна шега с нея, тя ще се засегне и ще я повтаря дълго. Жените не са като мъжете и винаги търсят детайла, който дори може да не си имал предвид.
Съвет: Спести си го. Усетиш ли, че си имаш работа с такава, стой настрана и запомни – или добро, или нищо.

Надутата
Тя е велика, недосегаема, ходи само с успели мъже, облича се само с маркови дрехи и т.н. Накратко – дразнещо парче. Такива като нея си виждал много и винаги си се чудел кой ще тръгне с такава. Е, най-вероятно твоето момиче си има една такава приятелка, която може да вкарва иронично-надута нотка в комуникацията си с теб.
Съвет: Ако не е много близка с гаджето ти, може да си позволиш коментар, който да я приземи. Ей така, за кеф. В противен случай – дръж си езика зад зъбите, поне в нейно присъствие. Не за друго, а за да избегнеш скандал и някое и друго сърдене.

Няма коментари:

Публикуване на коментар