сряда, 17 юни 2009 г.

Най-голямото изкушение - Изневярата


Никой, ама никой не е застрахован, че някой ден няма да го връхлети малкия дявол и да му подшушне някоя щуротия в ухото.

Вие и приятелят ви се обичате, споделяте един дом, едни мечти за семейство и изглежда нищо не е в състояние да спусне завеса над щастието ви.

Да, но в един прекрасен ден (най-често вечер) се изправяте срещу най-голямото изкушение за непорочната ви съвест.

Изневярата е вече факт и няма връщане назад.

Зависи само и единствено от вас как ще я приемете - дали ще си признаете или ще потулите случая завинаги.

От нас зависи да ви напомним за добрите и лошите страни на прелюбодейството.

Опитайте се да не се самообвинявате и не блъскайте излишно главата си в стената на назиданието – случва се на всеки. A и наистна има някои добри страни.

Подновена самоувереност

Усещането, че сте желани ви кара да се чувствате забележителни и прекрасни. Започвате да се грижите повече за себе си и промяната у вас си личи от километри.

Всъщност, блясъкът в очите и излъчването ви могат да ви издадат най-бързо. Но е въпрос на много тънък усет от страна на половинката ви да се досети, че освен него и някой друг ви прави гальовни комплименти.

По-добър секс

Има тръпка и нито една бариера. Гоните максимума удоволствие.

Често сте в ситуация, в която постоянно сменяте места и пози, а напрежението и бързината, с която го правите, е изумителна.

След като всичко свърши, вече можете да добавите няколко бонус точки към сексуалните си умения.

Всичко е като ново

Чудите се как въобще сте живели досега. Толкова силно сте разтърсени от пикантността на новото си изживяване, че започвате да гледате на света, на ежедневието, на работата и на близките си по съвършено нов начин.

Вие сте изцяло под властта на химията и сте убедени, че откривате секса за първи път.

Съвършеният непознат

Неговата кожа, неговият аромат, жестове му са толкова различни и неустоими. Той е нещо ново и екзотично, почти нереално.

Малка опасна тайна

Вие сте заключили любовника си дълбоко в мислите си и никой не може и да подозира за съществуването му.

Можете да мислите за него по всяко време. Когато си легнете вечер, например, почти несъзнателно започвате да си спомняте минали преживявания или си съчинявате нови.

Можете да си докарате беля, ако случайно в съня си проговорите и си кажете всичко. Но това е възможно ако наистина сте обсебени от скритата си връзка.

Тогава е и моментът да помислите сериозно дали аферата ви не се задълбочава прекалено и какви промени ще последват оттук нататък.

Естествено, не всичко е толкова розово. Да изневериш си има и лоши страни, които ще ви припомним скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар