понеделник, 15 юни 2009 г.

Перфектен секс


Всички мъже и жени искат да изглеждат перфектни по време на секс - като супер моделите от рекламите. Ето защо често се притесняваме от въпроса: Как изглеждаме ние по време на секс?1. Няма съвършенство – то е само в нашето въображение

Всички мъже и жени искат да изглеждат перфектни по време на секс - като супер моделите от рекламите. Ето защо често се притесняваме от въпроса: Кк изглеждаме ние по време на секс?
Много хора, мъже и жени се чувстват нещастни заради една или друга част от тялото си. Затова не е изненада, че се притесняваме, когато сме интимни.
Но не бива да позволявате такива дребни неща и излишни комплекси да развалят удоволствието от хубавия секс.


2. Ключът за перфектния секс е във вътрешната увереност

Позитивната вътрешна увереност ще Ви осигури перфектния сексуален живот.
Съвършенството се крие в осъзнаването и увереността, която имаме за нашето тяло.
Спрете с незначителните притеснения и комплекси за тялото си и започнете да се чувствате истински привлекателни. Знаете ли как се случва това: мисъл, сила, действие.
Ще се изненадате от резултата.


3. Създайте положително мнение за себе си

Дори и голямото дупе може да бъде привлекателно

Дженифър Лопес, която беше избрана за най-сексапилната жена, казва че нейния външен вид не е толкова важен. Това което я прави толкова привлекателна и секси е нейното вътрешно усещане за тялото и нейната увереност, че изглежда добре.
Може би си мислите, че за нея това е лесно, просто защото тя изглежда добре. Но помислете, фигурата на Дженифър съответства ли на класическата представа за хубава фигура?
Не съвсем. Но въпреки това, нейното голямо дупе се превърна в най-голямото и предимство и чар.

Мъжете могат да се възползват от чара си

Американската звезда Брус Уилис далеч не е перфектния мъж – с корем, без коса, но въпреки това той все още е във фантазиите на много жени от всички възрасти.
Защо? Защото той е привлекателен заради самия себе си – самодоволно излъчване, секси глас и страхотен чар.

Ако се чувствате зле, ще изглеждате зле

Ако се чувствате зле, ще изглеждате зле. Но ако се чувствате привлекателна в „кожата си”, другите ще Ви възприемат по същия начин. И вие ще бъдете неустоими.
Така, че концентрирайте мисълта си върху тази част от тялото си, която считате за привлекателна. Помислете си коя е тя - дали това е косата, ръцете, устата, очите, бедрата, бюста …?
Осъзнайте я, повярвайте в нея и това ще Ви позволи да се гордеете, да я разкривате смело и естествено да получавате комплименти.


4. Всичко в нас е важно, не само тялото ни

Вярвайте и приемайте комплиментите на Вашите интимни партньори. Никога не казвайте, че не харесвате и мразите тялото си.
Запомнете, че желанието да имаме съвършена фигура и да изглеждаме перфектно в леглото е изкуствено създадено клише от модната индустрия.
Когато сме млади, нашето въображение е изпълнено с известни секс символи. Но никое проучване не може да установи, коя жена е перфектна за един мъж и обратното.
При всички случаи, преди секс Вашият партньор е направил предварително „проучване” на вашите качества и е взел решение, че иска да бъде с Вас!
Можете да бъдете сигурни, че в момент на разгорещеност вашият малък бюст или неговият голям корем, са нещо много привлекателно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар