сряда, 17 юни 2009 г.

Лято и Секс



Подобно на цветята, сетивата също се разтварят през лятото.
Лятото сигурно е най-богатият на асоциации сезон. С толкова много неща го свързваме, че дори не знаем кое точно е първото, което изниква в мислите...

Или поне не искаме да си признаем направо, че лятото най-често рисува горещи секс картини не само в мръсното мъжко подсъзнание.

Защо се случва това, а именно неразривната връзка между лято и секс, секс и лято, въобще не е най-сложният въпрос на света. Обяснението е много просто. Високите температури, предизвикани от парещи слънчеви лъчи, "събуждат" обонянието, а заедно с него и миризмите върху кожата.

Въобще не говорим за "аромата", разнасящ се от хора, които не знаят що е това дезодорант против изпотяване. Те по-скоро отблъскват всичко живо на километри от себе си.

Става въпрос за миризмите, които господстват в химията на привличането. На всеки му се е случвало да зарови нос в тениската на гаджето и да вдишва дълбоко, все едно е шишенце скъп френски парфюм.

Нищо чудно, че според много експерти, хората, подобно на животните, избират партньора си и заради приятното ухание на кожата му, което през най-горещия сезон е по-силно отвсякога.

Така че е напълно нормално, че през летните месеци всички "полудяваме" леко. Топлото време наистина събужда всичко в организма, животът става някак по-органичен и навсякъде мирише на секс.

За да се подсили приятният летен ефект обаче, задължителен е свежият лек парфюм, който в комбинация с кожата наистина подлудява. Друг вариант е да намажете цялото си тяло с плодов лосион, който благодарение на високите температури ще направи кожата ви, освен бебешки мека, и супер приятна на мирис.

При всички положения, "антиизпотителните" мерки са задължителни. Все пак, въпреки събудилите се животински инстинкти през лятото, хора сме и нека да ухаем на такива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар