сряда, 17 юни 2009 г.

Какво искат мъжете


Свикнали сме да говорим само за това какво искат жените, сякаш мъжете, горкичките, нищичко никога не искат, само безропотно ни гледат в очите и ни обожават тихо.

Стига мечти. Истината е, че отношенията ни с хората, които обичаме, трябва да са напълно равнопоставени и справедливи (тук вече сме като цар Соломон, нали, мъдри, с дълги бели бради).


По тази тъй проста причина се консултирахме с няколко от мъжете , изчетохме няколко мейла, пихме кафе с разни другарчета и съставихме кратък списък на нещата, които мъжете очакват от жените за 2009.


И не само за нея.


Да се справят с финансовата криза


И ние сме изненадани, но това е положението. Това искат мъжете. Вероятно просто искат да кажат да не харчим толкова много.


Или ако харчим, да е за тях. Не ние сме тези, които забравят да подаряват подаръци, така че смятаме тази точка за изпълнена още от сега.


Впрочем, сега е времето на следновогодишните намаления и е идеален момент за няколко успешни покупки.


Да не се лигавят


Това ние, тук присъстващите, не го правим, така че и тази точка я смятаме за свършена отсега.


Факт е обаче, че някои жени сериозно преиграват с фалцета, пърхането на мигли и критиките от рода на „махни си ръката, тежи миииии“, с едно много специфично повишаване на интонацията накрая.


Вижте, да си жена не е равно на кифла, нали сме се разбрали.


Да се поддържат


Както ние искаме от тях да не заемат целия диван, така и те никак не се радват на поотпуснатите ни коремчета, особено след края на празниците.


Хващайте се двамата и тръгвайте да тренирате, да се храните здравословно и да сте във форма.


Забавно е, правите нещо за себе си, а и действа възбуждащо, доказано е.


И за край ще ви припомним нещата, които мъжете харесваха през миналата година и ще продължат да харесват и през тази – специални прически там долу, стегнати дупета и една определена поза.


Не изглежда трудно, нали?

Няма коментари:

Публикуване на коментар