сряда, 17 юни 2009 г.

Изненада в леглото


Не, не сме измислили нова поза, нито пък изцяло нов начин за правене на секс, при който свършваш само защото някой полива цветята до теб.

То в секса едва ли може нещо кой знае колко ново да се измисли, освен вероятно по-издръжливи батерии и още някой начин за предпазване от бременност.


Това, което ни хрумна обаче е колко стереотипно започва всичко, всеки път.


Сигурни сме, че след това си го разнообразявате подобаващо, но сме почти сто процента убедени, че началото винаги е едно и също – по гръб.


Без значение кой ще поеме водещата роля, ако действието се развива в леглото, единият лежи по гръб и така си продължава по пътечката към оргазма.


Нашето скромно, но изпитано и доказано предложение е да смениш посоката на идване на "голямото О", както казват англичаните (на нас ни звучи прекалено лигаво) и да легнеш по корем още от самото начало.


Първо е по-удобно, особено ако си супер изморена. Някак си по-размазващо е.


Второ, той ще се изненада, защото няма да очаква това от теб, а както знаеш изненадите в леглото за добре дошли във всеки възможен момент.


Много вероятно е в първия момент да се смути, защото е свикнал да действа по зададения план – устни, гърди и там, защото обикновено това и му се предлага.


Като легнеш по корем, ще му припомниш, че по тялото ти има още един куп места, на които можеш и трябва да бъдеш докосвана.


Трето, но то всъщност е първо, още от самото начало даваш възможност на половинката да се наслади именно на онази част от тялото ти, която мъжете гледат най-много.


И няма само да я гледа, в това можеш да си сигурна.


След като те е поглезил подобаващо с масаж и внимателно „отключване на градината“, остава само да се изправиш на колене и лакти...

Няма коментари:

Публикуване на коментар