понеделник, 15 юни 2009 г.

За първи път ми е,да стигна ли до края?


Той е висок, красив и ухае прекрасно. Поканил ви е на дискотека...
Предполагате какво ще се случи после и се боите да не изпаднете в неловко положение.

Питате се дали трябва да стигнете до края. Помислете добре, защото физическата любов трябва да ви достави удоволствие, а не болка и разочарование.

Успехът на посвещението ви в любовното изкуство до голяма степен зависи от избора на партньор.
Помнете, че това е важен момент в живота ви на жена и не се хвърляйте на врата на първия хубавец който ви хареса
Сигурна ли сте, че сте влюбена? Че изпитвате физическо желание към него?
Най-напред проверете чувствата си чрез флирт...

Не допускайте първата любовна нощ да трае само пет минути! Със сигурност ще останете разочарована. Продължителната любовна игра ще ви предразположи.
Любимият ви прегръща и целува нежно, усещате как възбудата ви нараства и вагината ви се овлажнява. Ако приятелят ви иска да покаже колко го бива в леглото и държи да проникне бързо във вас, помолете го да почака. Отпуснете се и се наслаждавайте на ласките му, не мислете за техниките на половия акт и за различните пози, за които сте чували и чели.

Със сигурност ви е страх от болката, но трябва за знаете, че вагиналният канал е податлив и еластичен, природата го е създала така, че да може да приемем мъжкия пенис без никакви болки, дори напротив, проникването е източник на голямо удоволствие, в което ще се уверите и сама...
Ако усетите, че влагалището ви се свива неволно, стегнете го още повече и рязко отпуснете мускулите му...

Не си мислете, че ще загубите много кръв. Вагината е частично преградена с тънка и гъвкава мембрана, наречена химен. В момента на дефлорацията пенисът на партньора ви ще я пробие.
Някои момичета изобщо не кървят, а при други се появява слаб, безболезнен кръвоизлив...

Не се притеснявайте, ако не изпитате удоволствие още от първия път. Така е с повечето момичета. Ако се чувствате щастлива, че сте доказала любовта си, значи всичко е минало добре.

Физическата любов означава доставяне на взаимна наслада, но тя е и най-истинското признание за чувствата, които изпитвате един към друг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар