понеделник, 8 юни 2009 г.

Оралната любов за всеки мъж


Оралната любов е нещо, което всеки мъж си умира да получава. Той обожава да ви гледа как се приближавате към интимните му части, докосвате го и след това сладко го целувате...

Няма мъж, на който не му харесва и едва ли някой от вас може да намери такъв. Надявам се и не искате да намерите.
До преди няколко години много жени погрешно възприемаха отдаването на подобни интимни ласки на любимия като нещо пошло и грозно. Определения като „свирка“, „минет“, „духане“, „фелацио“ и редица други още по-брутални наименования погнусяват жените. В съчетание с някоя по-“хард“ сцена, на която се натъкват в порнофилмите, бързо се стига да извода „Аз не мога да правя такива неща! Аз не съм такава!“


И тук е грешката на много праведни дами, които подтикват сами мераците на партньора си да се насочат към други, тъй като те не му дават това, за което той мечтае. Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него. Ако истински желаете на него да му е хубаво, няма как на вас да не ви харесва тази част от сексуалния живот. Дори напротив – ще ви достави огромно удоволствие, така че да разпали още повече не само неговите, но и вашите страсти.

Добре е дамите да избягват и другата крайност. Твърде голямото увличане по оралните ласки понякога води до вманиачаване и някои дами претоварват партньора си, като не му остават сили за същинската част. Колкото и да обича оралната любов обаче, мъжът преди всичко обича секса. Най-сладко е, когато вървят ръка за ръка или по-точно едното преди другото.

В кои пози мъжът обича най-вече да получава орална любов?


На коленца. Когато той е прав, а вие сте на коленца и той ви гледа отгоре. Това адски много възбужда мъжете и те си умират от удоволствие.
Поза 69. Тя се харесва на мъжете толкова много, че самата поза ги възбужда много повече от това, което всъщност правите с неговата гордост.
Той легнал. Когато той просто си лежи, а вие си играете с члена му, както си поискате. Дава му свобода на движенията и може спокойно да се любува на гледката. В тази поза много лесно може да извърши и типичното стягане на таза, което мъжете инстинктивно правят преди да достигнат оргазъм.
Вие лежите, той е над вас. В тази поза мъжът много често сам прави движенията, които му харесват. На много дами обаче не им харесва толкова много, тъй като се чувстват некомфортно, все едно той е объркал мястото.

Някои стандартни техники за орална любов, които всяка жена трябва да пробва:

Трябва да знаете, че оралната любов не е просто да лапате члена на партньора си. То е ясно, че в един момент той ще свърши, но е много важно как ще го направите, за да го дарите максимално удоволствие. Има някои стандартни методи обаче, които задължително трябва да изпробвате върху партньора си.


Засмукването. Тази древна техника винаги действа безотказно. В момента на „вакумирането“ на мъжката му гордост може да си поиграете с език върху главичката на члена му.
С езика по цялата дължина. Помните ли как като дете ближехте сладоледа си. Е, сега може да направите същото, но и на сладоледа ще му хареса. Минете с целия си език от основата до главичката на пениса на партньора си. Някои мъже могат да свържат само по този начин, дори без да правите стандартното движение.
Обхождане на „ръбчето“. Най-чувствителната част от мъжката гордост е границата между главичката на пениса и основата му. Пробвайте да си поиграете само с тази област като нежно я обхождате кръговидно с език. Резултатът ще е... сещате се.
Достойна игра с топките. Тези способности не са само за баскетболистките, а за всички нас. Когато обгрижвате интимните му части, никога не забравяйте да се насочите и под тях. Тестисите са особено ерогенна зона, която трябва леко да масажирате или да обхващате с устни, както и областта малко зад тях. Мъжете се възбуждат адски много от нежни целувки и галене в тази област. Само че бъдете много внимателни, защото са много болезнени и веднъж нараните ли ги, няма да ви позволи повече да припарите до тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар