сряда, 17 юни 2009 г.

Неприятностите в изневярата


Онова, което ви кара де се чувствате добре в изневярата, логично е и най-застрашаващо за взаимоотношенията ви с постоянния партньор.

Колкото и прекрасни да са скритите ви изживявания, все пак бъдете изключително внимателни, защото без дори да се усетите можете да прекалите и да си навлечете неприятности.

Сигурен индикатор, че е време да слезете на земята, е тревожният вътрешен глас на съвестта, който ще се обади независимо колко дълго го потискате.

Погледнете истината в очите и се хващайте в ръце. Ето ги и лошите страни на изневярата.

Страх

Страхът да не ви хванат най-често се изразява в това, че винаги преглеждате личните си и домашни вещи, за да не оставите по тях разобличителни следи.

Изключвате звука на телефона си, преименувате въпросния човек в телефонния си указател, триете history-то в чата, изтръпвате когато преглеждате пощата си в интернет и някой влезе в стаята, криете подаръците си или ги изхвърляте.

Въобще правите всичко, което може да хвърли прах в очите на половинката ви.


Вина

Това е едно от най-съсипващите чувства, с които човек може да живее.

Когато сами пред себе си признаете, че грешите и причинявате незаслужена болка на човека до вас, тогава може би ще разберете от какво наистина имате нужда.

Дали вината не е просто съжаление или е последствие от непоправима в сърцето ви грешка, която сте готови да изкупите на всяка цена.

Инциденти

Разгорещени от страст и желание забравяте да използвате презервативи .

Какво може да си навлечете с подобна небрежност е въпрос на късмет – можете да забременеете, да се заразите с гъбички или далеч по-страшни болести.

Опасно обсебване

Много често човекът, с когото сте поели по неравния път на прегрешението се оказва притеснително постоянен в преследването ви.

Не се съобразява с нищо, звъни и ви пише съобщения по всяко време на денонощието, идва до дома ви, свързва се с близките ви и като че ли умишлено се опитва да обърка още повече нещата.

Когато дойде краят

Не винаги любовните афери завършват с приятелско стискане на ръце и пожелания за щастлив живот от сега нататък.

В повечето случаи, единият от двамата задължително хлътва малко повече и му се налага да изстрада несподелената си любов.

Ако това се случи на вас, вие ще се почувствате предадени, отхвърлени и самотни. И единственото нещо, което можете да направите, е да се затворите в банята, да изплачете очите си и да се надявате всичко да мине по-бързо.

Старите ви взаимоотношения

Не се заблуждавайте, много малко са щастливците, които след изневяра успяват да запазят старата си връзка.

Когато вашият човек разбере какви сте ги свършили зад гърба му, едва ли ще запази и капчица от доверието си във вас.

Най-вероятно ще последва раздяла или продължителни, уморяващи и мнителни взаимоотношения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар