сряда, 17 юни 2009 г.

Умните мацки сгорещяват спалнята до червено


Мацките отдавна се чудят дали мъжете наистина предпочитат блондинки или всъщност си падат по брюнетки.

Истината обаче е, че външният вид няма толкова голямо значение в леглото – по-важен е интелекта.

Момчета, не се чудете за какво говорим, защото вече е научно доказано – емоционално интелигентните жени са сексуално неудържими.

Учени от Кралския колеж в Лондон са стигнали до извода, че дамите, които умеят да изразяват чувствата си и в същото време разбират тези на околните, имат по-пълноценен интимен живот.

Специалистите проучили над 2000 двойки жени-близнаци на възраст от 18 до 83 години.

Те трябвало да определят възможността си да стигат до оргазъм по 7-степенна скала. Освен това чрез различни въпроси била измерена и емоционалната им зрялост.

Резултатите недвусмислено потвърдили, че жените, които били наясно със своите чувства, били и по-задоволени.

Те били по-разкрепостени и открити и умеели не само да се наслаждават на партньорите си, но и да им доставят пълноценно удоволствие.

Изобретателността в леглото и сексуалната отдаденост на интелигентните дами била изключително голяма и те умеели да впечатляват и задържат мъжете с лекота.

Изследването показало още, че жените, които не разбирали собствените си чувства, получавали оргазъм средно два пъти по-рядко от другите, които разпознавали емоциите си.

Е, мъжете изпитват удоволствие и с очите си, но ако искат незабравими забавления в спалнята трябва да се оглеждат за по-умни партньорки.

А и емоционалната интелигентност е важна не само в секса, а и в живота въобще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар