вторник, 9 юни 2009 г.

Места за бърз секс


Понякога не можете да чакате да стигнете до спалнята. Или дори до апартамента. Тя те иска веднага, а ти искаш само да намериш някое по-закътано място. Въпреки че винаги има риск да ви хванат, ето няколко (полу)публични места, които са идеални за един бърз секс.

1. Асансьорът

Трябва да сте наистина бързи, но то това важи за всяко от петте места. Обикновено времето между няколко етажа не е достатъчно, така че ако е възможно, пробвайте да спрете асансьора за малко. Все пак внимавайте асансьорът да не е от онези, които лесно се спират, но после трудно тръгват.

2. Киното

Ако няма много хора, възможностите за секс е киното са доста. Все пак не забравяйте, че това е доста публично място и си вземете по-закътани места. Ако сте по-шумни, изберете филм на ужасите.

Киното може да е доста вълнуващо място за орален секс, само дето ще трябва отвреме навреме да се оглеждаш, докато мацката е на колене пред теб - винаги има някой закъснял, който може да изскочи от нищото и да помоли да му направите място да мине.

Орален секс

3. Нощно заведение

Тоалетната на някой клуб или ресторант изглежда като идеалното място, ако си на среща със секси мацка, която няма търпение да чака да се озовете в по-интимна обстановка. Винаги има шанс да ви видят или поне някой да се досети - или да чуе - какво правите, но пък при секса на такива места това е риск, който поемаш още като започваш да го правиш.

4. Стълбище


Ако решите да се отдадете на страстта си на някои стълби, уверете се, че в сградата има работещ асансьор. Ако е жилищна, добре е да не гъмжи от любопитни съседи. Както и да няма огромни прозорци, които гледат към двора на някое училище например.

5. Задна уличка

Условие номер едно: уличката да е безопасна. Т.е., да не е в квартал, където не би искал да се размотаваш със свалени гащи и намален капацитет за рационално мислене. Препоръчително е и мястото да не е много оживено и осветено.

Няма коментари:

Публикуване на коментар