вторник, 9 юни 2009 г.

Какви жени предпочита Джеймс Бонд


Джентълмените предпочитат блондинки, но Джеймс Бонд има слабост към брюнетки. Това показват резултатите от изследване на любовния живот на прочутия агент от британските тайни служби.

Авторите на проучването, публикувано в сп. "Sex Roles", показват, че идеалното момиче на Бонд е с тъмни коси, американски акцент и носи оръжие.

До този извод са стигнали специалистите, които са анализирали физическите черти на всичките 195 героини от първите 20 филма за приключенията на Джеймс Бонд - от "Д-р Но" с Шон Конъри до "Не умирай днес" с Пиърс Броснан.

След това авторите сравнили характеристиките на 98-те жени, с които агент 007 е имал "сексуален контакт", с тези на 97-те жени, които не са минали през ръцете и леглото на Бонд.

Изследването показва, че само 27 процента от жените са били блондинки, докато 40 процента са били с черна коса, 19 процента с кестенява, а червенокосите са били девет процента.

По-голям шанс за интимност с Джеймс Бонд са имали дамите с тъмна коса.

Резултатите от проучването сочат още, че агент 007 се отдава по-често на любовни авантюри с дългокоси красавици. Средната възраст на момичетата на Бонд е 26 години.

Само една четвърт от героините във филмите за приключенията на прочутия агент са били с американски акцент, но вероятността те да имат сексуална връзка се е оказала по-голяма, отколкото за 43-те процента от жените с европейски акцент.

Над 90 процента от дамите във филмите за Бонд са оценени като привлекателни над средно ниво, а колкото по-атрактивни са били, толкова по-голям е бил шансът да споделят леглото на героя.

Интересен е фактът, че Джеймс Бонд по-често е имал сексуални контакти с жени, които са носили оръжие.

Две от тях са се опитали да убият агент 007 преди да си легнат с него, две - по време на полов акт и десет - след това.

Няма коментари:

Публикуване на коментар