четвъртък, 11 юни 2009 г.

Къде е добре да избягваш секс изявите


Като се замислим, секс може да правим навсякъде и по всяко време. Или поне така ни се иска.

Подбрахме няколко места, където е добре да избягваш секс изявите, защото не се знае колко е безопасно за здравето и за имиджа ти.


Самолетът отдавна не е забранена територия за секс. И по-точно тоалетната на самолета. Да правиш секс в тоалетната на самолета обаче крие доста опасности. Освен че може да ви хванат, тоалетната е малка и има риск от наранявания, задействане на предупредителен сигнал или да счупите нещо. Ако не искаш секс приключението да приключи със сърдите стюардеса, която гневно чука на вратата, тогава изчакай самолетът да кацне.

На дърво/стълба
Сексът, покатерени някъде на високо и нестабилно място, е истинско приключение. Ако не си сигурен обаче в опората, по-добре не рискувай. Изходът може да е доста неприятен и вместо супер преживяване, да си докарате травма или счупване. Остави това на немското порно.

В кола на оживено място
Има нещо забавно, екстремно и адски възбуждащо да правиш секс в колата, докато навън около теб е шумотевица.. Само че бъди сигурен, че наблизо няма полицаи или малки деца. И в двата случая ще се почувстваш неловко и дори може да се стигне до скандал с органите на реда или с някоя разгневена майка.
На работното място
Флиртовете и забежките с колежки са все по-често срещани. И съвсем няма да тръгнем да те укоряваме за това. Обаче, когато се стигне до секса, го правете извън офиса. Колкото и да си сигурен, че никой няма и няма как да се разбере, те уверяваме, че може да стане голям гаф. Издайник може да се окаже закъсняла чистачка, тайна камера, колега-работяга, а недей си боже шефа ти, който е решил да се върне до офиса. Дори и да имаш възможност, не прави секс на работното място, защото рискуваш работата си. Онзи лаф да не си вадиш оная работа, там където си вадиш хляба, си е приложим в буквалния смисъл!


Лодка/водно колело
С откриването на топлия сезон, сексът на открито отива към разцвета си. Ние сме с две ръце за! Само че не прави секс, ако си решил да разходиш мадамата навътре в езерото или морето с лодка или водно колело. Вероятността да се обърне от страстните движение е огромна. И е много по-неприятна от факта, че някой може да ви наблюдава как го правите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар