четвъртък, 11 юни 2009 г.

Сваляте бикините и и...О, ужас!



Да се зарибим по яка мацка и да искаме да я вкараме в леглото си? Да не може да фокусираме мислите си върху нищо друго освен върху това как ще изглежда гола? Въображението ни да ражда още и още ситуации как, къде и колко ще го правим?
Това е нещо като резюме на мъжкото ежедневие. Естествено, щом е обект на нашите желания, момичето, по което сме се заплеснали трябва да е готина в лице, с хубаво тяло, да излъчва доволно количество секс, и само като я видим кръвта ни неудържимо да се свлича някъде ТАМ долу.

И така, нека предположим сега, че това невероятно момиче захапе въдицата ни. Представете си...оставям настрана всякакви прелюдии със срещи, вечери, романтики и т.н., и преминавам директно към интересната част.

И така, представете си как я каните във вас на по чаша вино, как нежно я предразполагате, така че да се „благонастрои“ за секс /нали знаете, голяма играчка си е да навиеш една жена/, полагате я на спалнята и събличайки я си мислите „Леле, ама тя била още по-готина гола“. И ето, че идва заветния миг на осъществяването на вашите мечти. Бавно сваляте бикините и и...О, ужас! Отдолу се натъквате на изненада...
В един миг всичко рухва!

Оказва се, че „перфектната жена“ си е оставила ТАМ доволно неподкастрено количество растителност! Ами да, не е никак приятно.

Идеята, че не се е погрижила за личната си хигиена или, че просто иска да си е натурална, може направо да убие възбудата на един мъж. А това в компилация със спомена колко много сме я искали и как идеализирания и образ се размива сега пред очите ни, направо може да ни накара да се отвратим.

Е, има такива мъже, които няма да се трогнат особено на такава гледка, но жени, моля ви! Все пак живеем в двайсет и първи век! Тук идва и другия неудобен момент. Спекът от видяното вече ясно е проличал върху лицата ни, а най-вероятно и върху малкия ни другар. Какво да и кажем, как да се измъкнем? Ето че истината не винаги е най-правилния избор.

Така че лъжете!

Замажете с нещо. Например, че ви е присвил внезапно корема или главата, че може без да иска да ви е натиснала някъде, да ви се е схванал мускул; общо взето, всичко свързано с телесни повреди или болка ще свърши работа. Тя или ще се усети, или е много тъпа. И в двата случая вие сте в изгодна позиция.

Ако се усети -ще поправи грешката си и следващия път всичко ще си е както трябва; или пък ако е толкова глупава, явно въобще не е за вас. Третия вариант е да помисли, че вината е в нея и да реши, че трябва да ви компенсира- сещате се как. Съответно, ако е добра в оралните упражнения, може и да възвърне възбудата ви. И тогава просто трябва да се напънете, да се помъчите да се абстрахирате от гъделичкането на косъмчетата, и мъжки да си довършите започнатата работа.

Ако вече в последствие отношенията ви се задълбочат, има два варианта: или тактично да и намекнете, че окосмяването и, което тя така ревниво пази, ви дразни, или да го преглътнете в името на любовта ви. Защото, колкото и страшно да ви се струва, повярвайте там долу може да се натъкнете и на по-кофти изненади.

Представете си например следното. Началото е същото до момента със събуването на гащичките. Тоест, „...бавно сваляте бикините и и...О ужас!“ Изведнъж ви лъхва миризма, от която чак ви причернява. Е, може и да не е толкова силна, но все пак щом миризмата може да е неприятна, то представете си тогава вкуса!

Е кажете ми как да продължиш?

Не само ентусиазма да и отдадеш малко орални удоволствия се е изпарил, ами и нашата си възбуда е заминала на кино. Как да процедираме?

Ситуация номер 1- обличаме се и дим да ни няма- не сме длъжни да си го причиним в крайна сметка, а и знаем ли какъв е причинителя на специфичния аромат

Ситуация номер 2- бързо се изтегляме нагоре и езика ни не припарва по-надолу от гърдите и /забележка- ръцете могат, те не са чувствителни на миризми/;

Ситуация номер 3- стискаме зъби и го правим! Доставяме и удоволствие, но само ние си знаем на каква цена.

Предполагам сами се досещате, че на последния вариант малко биха се навили. Трябва много, ама много да държат на момичето, с което са.

А сега идва ред и на номер четири! А именно: „...бавно сваляте бикините и и...О ужас!“ тя е неразположена! И то неразположена с превръзка! В този случай не само е немислима идеята да и правите френска любов, ами и секса остава доста под съмнение. Единствения изход е баня с душ. Всякакви други предложения граничат с болна извратеност.

Съществуват и други кофти изненади, които пак могат да причинят доза потрес в нас, но далеч по-умерена. Например странно оцветяване в тази област, причудлива интимна прическа, увиснали срамни устни или пък клитор с дължина 3-4 сантиметра. Да, в гащичките дремят всякакви неща. Сто процента все някога ще се натъкнете, ако досега още не сте имали пряк контакт с нещо такова. Най- важното е да се опитате да сте дискретни с физиономиите /затова го правете на тъмно/, и не задавайте тъпи въпроси, за да не помрачите секса и да не обидите момичето. А и при всички случаи и за двамата е кофти да се секнем точно на финала.

Може би единственият начин да се тушира разочарованието от „яката мацка“ с изненадите под полата, е да не сме я искали толкова много преди да си легнем. Но понеже на мъжката природа и е противоестествено да спре да се навива за жени, освен да си пожелаем късмет да не ни идва до главата подобен сблъсък с реалността, не виждам какво друго ни остава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар