сряда, 13 май 2009 г.

Добър оратор ли си в леглото?


Скъпи дами, трябва да си признаем: мъжът по природа е “виждащо” същество и това го кара да иска само нещата, които вижда. Какво обаче се случва, когато не сте заедно с вашия партньор за известен период от време? Не, не изпадайте веднага в емоционална криза и в терзания от рода “Има ли друга”? Вместо това впрегнете цялата си енергия, за да го накарате да ви “вижда” или по-скоро “чува”, дори когато ви няма.

Оказва се, че малките мръсни думички в леглото са магическата панацея на този проблем. Те са част от сексуалното общуване, която може да разпали до краен предел взаимоотношенията между двама души. Въпреки, че жените са по-приказливия пол, оказва се, че в леглото нещата съвсем не стоят така. Мнозина са тези, които се чувстват некомфортно да говорят мръсни думи и предпочитат да мълчат. Това е наложено от стереотипа, че трябва да се използват “мръсни” думи, които звучат перверзно и често развалят магията на удоволствието. Всъщност истината е, че мръсните думички съвсем не са нецензурни, дори напротив. Като начало ви предлагаме няколко съвета за загряване: Бъдете автентични - мръсните думички могат да звучат глупаво ако се опитвате да имитирате актриса от порно филм. Имайте предвид, че това е нещо специфично и трябва да отговаря на вашата индивидуалност. Практикувайте докато сте сами - Карол Куин, автор на книгата “Ексхибиционизъм за срамежливи”, препоръчва практиката насаме като най-добрия начин за постигане на съвършенство. Не бързайте – трудно се става професионалист във вербалната гимнастика. Като начало можете да описвате какво се случва по време на секса и как се чувства тялото ви от това. Комуникирайте двустранно - превърнете употребата на мръсни думи в диалог и провокирайте партньора си да бъде също толкова активен като вас.







А сега да пристъпим към съществената част. Ето няколко идеи, които да разпалят въображението му. Останалото зависи единствено от вас!
“Обичам начина, по който ме целуваш...там”
“Харесва ми начина, по който правиш това”
“Искаш ли да видиш какво наистина искам аз? Приближи се”
“Кажи ми какво искаш и аз ще го направя”
“Твоето желание е закон за мен”
“Искам да усетя устните ти по цялото ми тяло”
“Обичам, когато си лош.

Няма коментари:

Публикуване на коментар