събота, 23 май 2009 г.

Не блей , действай !

Жените владеят до лудост изкуството на флирта. Една жена може да омагьоса почти всеки мъж само с лека усмивка, бегъл поглед през рамо и предизвикателна походка.

Това ни е вродено, но не всички умеят да го прилагат напълно. Опитът безспорно е най-добрият учител (дано не звучи като да сме попрехвърлили 50-те, защото не сме). Ама ние задължително ще се постараем да ти ударим едно рамо, за да флиртуваш уверено. И успешно.

Мистериозната

Не може без тайни, те създават приятно напрежение в околните. И поддържат интереса у тях. Действа адски силно на представителите на силния пол. Те обичат игрички и загадъчност, така че трябва да им ги осигуриш.

Тайнствена усмивка тип Мона Лиза, която не отказва, но и не обещава нищо, ще провокира интереса на всеки, даже да е най-големия плейбой. Скоро след подобно предизвикателство ще видиш, че ловният сезон е започнал. А мишената си именно ти.

При това без да ставаш от мястото си. Е, ако все пак да го направиш и на път към тоалетната му метнеш още една усмивка, може да те последва.

Ти решаваш как ще продължи играта след това. Ние се възбуждаме от тесни помещения, където във всеки момент могат да ни хванат. В интересна поза, разбира се.

Дивата

Не трябва да си облечена в дрехи с животински шарки, да си с рошава прическа и да крещиш като обезумяла наоколо. Просто се отпусни и забрави доброто момиче, което следва правилата. Постоянно. Това е ужасно скучно.

Качи се на бара на любимата си песен и потанцувай. Гаранция, че половината мъже ще пожелаят да... се запознаят с теб отблизо. Или напиши еротично есе към домашното за курса по италиански (например).

Ако пък се заинтересуваш от непознат на някое домашно парти, има хиляди щуротии, които да направите заедно. Чаршафено парти е добра идея да се разгорещите близо един до друг, пък и изглежда по римски аристократично. Е, има доста възможности, важното е да се забавлявате.

Агресивната

В добрия смисъл, де. Няма да ходиш и да биеш момчетата по баровете, за да ги впечатлиш, нали? Просто от време на време можеш смело да правиш първата крачка. Това сме го казвали, но действа безотказно на мъжете.

Ако си в особено горещо настроение, локализирай обекта и му се усмихвай предизвикателно. Ако ти отговори по същия начин, значи проявява интерес и спокойно можеш да го атакуваш. Обикновено абдикират бързо. И безусловно.

Езикът на тялото е най-добрият ти приятел във флирта, използвай го максимално. Само с поглед и с усмивка можеш да завихрите истинско торнадо около себе си. От поклонници.

Не мигай на парцали, адски е ретро. И не показвай всичко прекалено бързо, трябва да има елемент на изненада.

Няма коментари:

Публикуване на коментар