сряда, 13 май 2009 г.

КАТАСТРОФА! ОМЪЖЕНИТЕ ДАМИ ОТКАЗВАТ СЕКС


Има ли секс след брака? Този хамлетовски въпрос си задават неомъжените момичета, а онези от нашите читателки, които са семейни, вече са отговорили – всяка за себе си.

КАТАСТРОФА! ОМЪЖЕНИТЕ ДАМИ ОТКАЗВАТ СЕКСКАТАСТРОФА! ОМЪЖЕНИТЕ ДАМИ ОТКАЗВАТ СЕКС

КАТАСТРОФА! ОМЪЖЕНИТЕ ДАМИ ОТКАЗВАТ СЕКСПроучване, проведено в САЩ сред 2500 омъжени жени за техния сексуален живот, разкрива изненадващи факти:

* 50% от жените определят своя сексуален живот като депресиращ и отегчителен.
* 29% от жените споделят, че са прекалено уморени, за да правят секс.
* 24% от жените биха предпочели да си вземат вана, отколкото да правят секс.
* 26% от жените са на мнение, че сексуалният им живот се е влошил след раждането на децата им.




Жените, участвали в проучването споделят, че след като са родили, са забравили почти напълно своите собствени нужди. Често през първите години след като са станали майки, дамите предпочитат да си открадват по малко сън във всяка свободна минута, което се разминава със сексуалните желания на техните партньори и съпрузи.

КАТАСТРОФА! ОМЪЖЕНИТЕ ДАМИ ОТКАЗВАТ СЕКСЧесто тези разминавания водят до сериозни последствия, в това число и разрушаване на семейството. И понеже в днешно време съществува онлайн разрешение на всеки проблем, то вече е възможно,,, да се изневерява във виртуалното пространство.

Тази услуга се предлага от “Агенция Ашли Медисън” и действа на следния принцип: всеки може да се регистрира срещу сумата от $49, за да получи личен профил, да изпраща и-мейли и да участва в чат-сесии. Единственото, което различава този сайт от останалите сайтове за запознанства е фактът, че всички участници са женени. Често те споделят, че не желаят да се разделят със своите половинки, но липсата на секс е повлияла на желанието им за изневяра.

Собственикът на агенцията заявява, че 70% от потребителите са мъже. Интересен е фактът, че жените, които пристъпват към он-лайн изневярата са омъжени едва от една или две години, а мъжете са женени от поне шест-седем години.

Всъщност най-важното е, че изневярата не е търсене на по-красив мъж или по-привлекателна жена, а е провокирана от желание за удовлетворяване на определени нужди. Помислете сами дали няма «домашна» рецепта за това!

Няма коментари:

Публикуване на коментар