сряда, 13 май 2009 г.

Разходка по плажния подиум


Свежите предложения от новата колекция бански костюми на „Триумф” събуждат слънчевата богиня у всяка дама. На плувния басейн, на терасата в дома или на някой приказен плаж, с „Триумф” лятното настроение е гарантирано. Тази година разнообразието за дамите е неограничено. Последните модни тенденции при триумфалните бански костюми предлагат изобилие от нови материи, секси кройки, модерни цветове и оригинални акценти. Богатството от модни теми е голямо - от пъстрата линия „Mix to Match”, през елегантната „Modern Shape”, до луксозните бляскави предложения на „High Fashion 09” и игривите модели на „Miss Triumph”. Новата колекция бански костюми на „Триумф” отправя покана към дамите за лятно дефиле по плажния подиум.

Тя е перфектна амалгама от градска динамика и природно спокойствие. Дамата, облечена в „Триумф”, се движи между двата свята с увереност и самочувствие, като винаги изглежда очарователна. С модните теми „Manhattan”, „Mombasa”, „Kapula”, „Salina”, „Sydney” и „Madison” няма неудовлетворени желания. Актуални цветове и свежи принтове, нови материи и иновативни кройки това са част от летните изненади на банските костюми „Триумф” за 2009 година. Темата „Manhattan” предлага изискани модели в елегантни цветови комбинации от черно, бяло и сиво и привлича погледите с оригиналната си “плетена” визия. Близките до природата теми “Mombasa”, “Kapula” и „Salina” изобилстват от модерни етно-мотиви в земни тонове. Изтънчените кройки и декоративните бижута придават на цялата колекция загадъчен блясък. Хитовите цветове - виолетово, кафяво и тюркоаз, изпъкват страхотно върху слънчевия тен на кожата.


Противоположностите се привличат. Доказателство за това е моделът “Brighton” от колекцията “Modern Shape”. В класическа черно-бяла комбинация, той олицетворява неувяхващата елегантност. Екстравагантните апликации на цветя и игривите флорални мотиви придават на цялостната визия шик и изтънченост. Те са характерен елемент и за моделите от серията “Sun Poem”. Вътрешният корсаж на горната част е изработен от 50 % „Lycra®” и оформя перфектно бюста. Елегантно драпираният модел „Sun Poem” се предлага в червен, зелен и син цвят. С летен дизайн и хармонична цветова градация в топло оранжево или каки, екзотичният модел “Mandalay”, чийто вътрешен корсаж е изработен от 50 % „Lycra®”, оформя перфектно фигурата. Разнообразните модели от колекцията “4yr Curves 09” придават сексапил и обаяние на дамите с по-пищна женственост. Освен в черно, предложенията от нея са в актуалните за сезона лилаво и червено, а семплите принтове по тях допълнително освежават визията. Това, което прави тази серия особено привлекателна, са функционалността и големият избор от кройки, предлагани и в големи размери.

Градски шик до последния детайл – настоящата тема “Mix-to-Match 09” гарантира индивидуален стил за всяка дама. Тя дава възможност на модерномислещата жена да създаде свой собствен “слънчев шик”, според личния си избор на цветове, мотиви и кройки. Ярките комбинации на бяло с тюркоаз, с жълто и с кафяво са много свежи и лесно привличат погледите. Отличителни за колекцията “Mix-to-Match” са не само летните флорални принтове и фините бродерии, но и оригиналните метални аксесоари и съблазнителните кройки. Дамите могат да завършат цялостната си плажна визия, като добавят към банския си костюм елегантно парео от шифон, Т-шърт или плажна рокля от фино трико, джапанки и чанта.

Когато плажът се превърне в моден подиум, луксозните модели от колекцията висша мода на „Триумф” „High Fashion 09” дават самочувствие на всяка жена да се чувства като супермодел. Висококачествените материи и очарователните декорации с кристали „Сваровски” – „CRYSTALLIZED™”, придават брилянтен блясък и неустоимо излъчване. Цветовата палитра на луксозната колекция включва стилно черно, загадъчно кафяво, свеж тюркоаз и очарователно лилаво. Връхна точка е изтънченият бански костюм, който лесно се трансформира в елегантна рокля. Моделите от тази колекция се предлагат само в марковите магазини на Триумф и са придружени от удобна чантичка, в която да се приберат, когато са мокри.


Свежест, мода и сексапил от главата до петите! Новата колекция бански костюми на „Miss Triumph” е гаранция за приповдигнато настроение и възхитени погледи. Тя включва пъстри комбинации от зелено и розово, лилаво и оранжево, игриви принтове и модни аксесоари. Спортната серия „Miss Campus” е динамична и пъстра, като разбужда желание за истинско плажно приключение. Цветните ивици и кокетните малки топчета в края на връзките са изключително игриви. Хавлиената туника, подходяща за по-хладните часове на плажа, е с две лица - в зелено и в бебешко синьо. Романтичният модел „Miss Amelie” създава истинска плажна визия с летните си цветови комбинации от тюркоаз, розово и синьо. За да е още по-неустоима, към серията са добавени модели в оранжево, зелено, жълто и светло синьо. Серията се предлага и в едноцветен вариант от материя с уникален бляскав ефект, в оранжев и зелен цвят. Свежите и изпълнени с живот серии „Miss Maui” и „Miss Samoa” придават на младите дами чаровен ретро-шик. Цветните принтове по тях гарантират слънчево настроение и позитивен заряд. Сладката мини рокличка „Miss Maui” в цвят каки и кафяво е магнит за вниманието на околните. Целият бански костюм от серията „Miss Samoa”, който е изрязан на корема, се предлага в два цвята - малдивско зелено и портокалово оранжево. Непринудените къси бели бермуди от същата серия, украсени с флорални мотиви, са едновременно спортни и свежи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар