сряда, 27 май 2009 г.

Това ще изглежда секси по всякакъв начин


Не можем да си представим лятото без ефирни полупрозрачни материи, романтични рокли с едно рамо или секси топове с гол гръб.

Дизайнерите вече два последователни сезона са на същото мнение, което особено много ни радва.

Сляпото и буквално следване на тенденциите обаче често ни докарват до състояние, в което искаме да се покатерим нависоко и да кукуригаме до припадък с надеждата, че ще събудим добрия вкус у някои.

Не, че определени дами се разхождат като наперени кокошки наоколо (т.е. със самочувствие, но без нужната осанка), а просто все не успяваме да преглътнем желанието им да демонстрират бельото си.

Не ни разбирайте погрешно – бельото на показ не е табу, стига да не е прекалено просташко и неуместно.

Обаче сме твърдо против през голия гръб да минава коланчето на сутиена, независимо дали е с обикновено или предно закопчаване.

Все пак дрехите, изрязани отзад, и бюстиетата без презрамки предполагат разкриване на плът, а не изваждане на бельото на показ.

Последното не важи само, ако сте инвестирали достатъчно – някои луксозни модели са създадени, за да се виждат.

Няма нищо по-секси от ефектни презрамки, украсени с декоративни пеперуди или цветя, които допълват тоалета.

А дискретен животински принт или диско-цветове, които са супер актуални в момента, ще съберат погледите на всички наоколо.

Ние самите например доста често ползваме златисто или сребристо бельо с тънки презрамки и скрито закопчаване в тон с чантата или обувките.

А и винаги можете да добавите интересна брошка или панделка, които за миг ще превърнат бельото от модно недоразумение на показ в колоритен акцент.

Под прозрачните материи пък заложете на бельо в сходен цвят или в зависимост от случая и тоалета – на нещо по-агресивно, но не и крайно.

Обикновен сутиен в бяло под тъмна ефирна материя или в обърнат контраст е абсолютно забранена комбинация.

Дори извадено изпод дрехите, бельото трябва да бъде дискретно, за да играе добре ролята си на нестандартен аксесоар.


В противен случай се превръща в грозна гледка, наистина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар