четвъртък, 14 май 2009 г.

Как да бъдете нейния герой


1. Можете да оставите тежестите и протеиновите шейкове. Бихте могли да искате от нас да изглеждаме перфектно; Ние просто искаме да се поддържате стегнати.
2. Заменете всички онези XL размер тениски с нещо, което действително ви стои добре. Ние мислим, че ще ви стои по-добре прилепнала тениска.
3. Вземете парите, които бихте похарчите за пускането на DVD театър на задната седалка във вашата Хонда и си купете хубави обувки.
4. Не ни е грижа какъв е планът ви. Просто имайте такъв.
5. Свещи. Те са толкова евтини, а в същото време са толкова ефектни.
6. Когато й подарявате подарък, надпишете й картичка. Можете да похарчите по-малко за подарък, но задължително напишете нещо приятно на картичката.
7. Тя се прибира вкъщи от работа жадна за внимание. Вие се прибирате вкъщи от работа жадни за няколко бири и спортни новини. Веднага щом се приберете, прегърнете я, гледайте я в очите и й кажете, че сте щастлив да я видите. Този прост жест, изглеждащ искрено, ще ви спечели много време на кушетката.
8. Купете кошчета за отпадъци с капак за вашата кухня и баня. Те скриват неща, за които ние не искаме да знаем.
9. Никога не изричайте фразата: “Знам, че не съм Брад Пит”. Вие сте мъж. Харесваме вашата индивидуалност, самоувереност и чувство за хумор.
10. Мразим да ви виждаме в ризи с къс ръкав (допустимо само за спортно мероприятие) и в сандали. Имайте собствен стил.
11. Когато една жена иска да я придружавате на сватба или на семейно събиране, отговорете й в рамките на 24 часа. Ако откриете, че не може да се ангажирате, не увъртайте, а просто й откажете по-скоро.
12. Ако ще закъснеете, ни се обадете задължително.
13. Мийте зъбите си редовно.
14. Вие може да не знаете какво иска приятелката ви за нейния рожден ден, но нейните приятели знаят. Попитайте тях.
15. Забърсвайте праха в апартамента си. Измийте си чиниите. Гладете и подреждайте дрехите си. Изобщо накарайте ни да мислим, че сте отговорен пораснал мъж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар