събота, 23 май 2009 г.

Педикюрът


Кой би си помислил, че лакираните крака доставят такова огромно удоволствие, нещо подобно на това, което чувства един мъж, когато спечели любимият му футболен отбор. Никой. Мъжете не се вълнуват от такива неща, но ние.. ние определено умеем да се впечатляваме от такива съвсем малки подробности. Лака на ноктите е на пръв поглед нещо съвсем простичко, а може да превърне дори най-неподдържаните крака в привлекателни и красиви, и то за секунди.

За разлика от ноктите на ръцете, които изискват доста поддържане, изрязване на кожичките, в някои случаи дори ноктопластика и намеса на маникюристка, за да не изглеждате перачка, ноктите на краката са нещо съвсем различно. Ако не друго, то поне можете да се справите сами.
Като изключим, че от време на време се налага да си изтъргвате петите, ноктите на краката изискват значително по-малко услисия, отколкото ноктите на ръцете. Ако ги лакирате в така модерните нюанси на розовото или червеното, те изглеждат адски сексапилни. Ако пък краката ви са с тен, то лака в черешово червено ги прави просто неповторими.

Общо взето не е кой знае каква философия, но пък резултата е направо вдъхновяващ. Ако пък решите да отидете на педикюр, то никога няма да съжалявате. Това е още едно от удоволствията, които можем да си доставим много бързо, и по-важното много лесно и сравнително евтино. Там специалист ще се погрижи за вас и вашите крака.
Педикюра е нещо много приятно, а и не е като маникюра, който изисква доста по чести посещеня на салона.
Дори Клеопатра е знаела колко по привлекателни изглеждат лакираните нокти, макар че нейните са били боядисвани с кана, вместо бързосъхнещ лак.
Идеята е, че това е едно от малкото удоволствия, които имаме само ние, жените. Така че, не го пренебрегвайте, а и идва лято. Извадете сандалките от Мола и тръгвайте да си показвате страхотните ярко червени нокти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар