събота, 23 май 2009 г.

Алекс Гаудино разби на пух и прах рок музиката!


Отново е лято и отново е време за Алекс Гаудино! След като през 2007 г. накара дори англичаните да се разхвърлят с тоталния си хит Destination Calabria, а през миналия горещ сезон направи Европейското първенство по футбол по-секси отвсякога с Watch Out, сега италианският топ диджей се завръща с нов спиращ дъха сингъл. Песента се нарича I Love Rock’N’Roll и се базира на познатия рефрен на парчето. Изпълнението попаднa ексклузивно в селекцията на новата хитова компилация – Super Summer Hits 2009, която ще бъде на музикалния пазар и у нас в средата на месец юни.

Този път обаче липсва саксофонният семпъл, който е заменен от “жица” и брутален електронен бийт. Едва ли някой е предполагал, че рок музиката и съвременният денс саунд могат да бъдат миксирани по толкова перфектен начин!

Звукът на I Love Rock’N’Roll е меко казано тежък, но едва ли ще има недоволни. Обяснението за това неочаквано залитане по рока пък, според Алекс Гаудино е съвсем просто: “Диджеите са новите рок звезди! Ние сме на най-горещите места на земното кълбо, около нас винаги има по няколко красиви момичета, изглеждаме добре, а някои диджеи пият и се друсат наистина много. Диджеите са новите лоши момчета на музикалната сцена!”

Може би е прав, имайки предвид поведението и външния вид на новите рок групи.

В песента I Love Rock’N’Roll, Гаудино е преплел уменията си с друг голям диджей – Джейсън Руни. Парчето е и пореден разбиващ сингъл от албума на италианеца – My Destination.

По едно нещо обаче, песента си прилича с досегашните тракове на Алекс Гаудино – суперсекси клип с участието на три зашеметяващи мадами! А те са толкова секси, че докато гледате видеото, ще ви се прииска да закрещите с пълно гърло - I Love Rock’N’Roll!

Няма коментари:

Публикуване на коментар