четвъртък, 14 май 2009 г.

Който си има балдъза...


Думата балдъза, винаги навява асоциации за секс. Мъжките еротични фантазии се реят около нея още преди да са се сдобили с истинска балдъза. Защо ли, най-опасната съперница на жената е собствената и сестра? Корените на това явление се крият дълбоко в детството. Каквото и да се говори за любовта между братя и сестри, истината е че между тях има и много съперничество, завист, ревност и понякога дори омраза


Най-голямото дете в семейството обикновено се счита за най-знаещо, можещо и по-малкото трябва да го слуша. Когато малката сестра подрасне, тя подсъзнателно се опитва да засенчи кака си. Понякога се случва и обратното, особено ако разликата в годините е малка - по-малката сестра да е по-оправна, по-забавна и да има повече приятели.



Така или иначе, в момента в който сестрата си намери приятел, другата е обсебена от несъзнателно желание да му се хареса, за да докаже че и тя е също толкова значима като сестра си. А колко му трябва на един мъж - колко ли време ще устои, когато хубава жена(особено пък забранена) сама му се навира в ръцете? Е, животът е доказал че почти няма мъж, който да устои, освен в случаите когато никак не харесва въпросната балдъза - да кажем че му е неприятна, досадна и други подобни. Но не винаги първата крачка е на балдъзата - много често мъжът несъзнателно започва да я заглежда, в отношенията им се загнездва някакъв магнетизъм, прелитат феромони и искри, докато в един момент, по една или друга причина двамката останат насаме(къде случайно, къде не съвсем..) и след това вече в отношенията им има споделена тайна, която е сладка като мед.

Има много сестри, които съвсем съзнателно стават придатък към семейството на сестра си - сами се включват да помагат при отглеждането на децата, домакинството и дори заживяват у сестра си, под предлог, че няма кой да и помага. Така съпругът се сдобива с две жени, като съпругата му нищо не подозира(или така и е по-удобно). Често при така създалата се ситуация, балдъзата с години не си намира приятел и изобщо не става въпрос да се омъжва, годинките и минават и младостта и си отива. В крайна сметка доста хора имат неомъжени лели без собствени деца.

Има и сестри, на които им доставя удоволствие съпругът на сестра им, да им казва че са много по-добри в леглото от нея, по-красиви и по-умни. По този начин те си вдигат самочувствието, но все пак изпитват и чувство аз вина.

Има и такива, които са си просто кучки и не се колебаят да изпитат удоволствие с когото и да е, та дори и със зет си(голяма работа, като и е зет).

И най-накрая, има и сестри, които наистина харесват зет си и изпитват чувства към него, но никога не си позволяват да си легнат с него, макар че и двамата усещат химията помежду си. Все пак, някои наистина успяват да се контролират и не желаят да съсипват живота на собствената си сестра. Дай боже всекиму такава сестра!

Няма коментари:

Публикуване на коментар