петък, 25 септември 2009 г.

Нямаш настроение за секс?


В леглото те чака изключително горещо парче, при това само по бельо и с огромно желание да се развихрите между чаршафите. НО твоята енергия за секс е доста под допустимия минимум. Без значение дали си работил твърде много днес или нещо друго, факт е, че хич не ти е до секс. Все пак обаче не можеш да се оттеглиш така безславно и искаш да направиш, каквото можеш. За да разбереш какво точно можеш да сториш в различните случаи на липса на сексуална енергия, чети нататък, vratovrazka.bg знае отговорите!

1. Ако си се нахранил като доброто прасе…

Вечерята ти не е била от най-леките – пържола със сос, картофки със сирене, салата, десерт… И порядъчно количество бира или винце. Резултатът е ясен – чувстваш се натъпкан. И никак е ти е до секс.

За да се представиш добре, първо вземи нещо против киселини, това ще облекчи чувството на натъпканост. После се пораздвижи наоколо, поскачай и т.н., за да улесниш храносмилането. (Е, гледай да не те видят много хора, докато бягаш на място!)

Друг вариант е да седнете с момичето да гледате някой филм – така, докато той свърши, вечерята ти вече няма да те притеснява. А ако имаш газове, мини през банята, преди да се установите в спалнята.

Вече сте в леглото…
Използвай някой мързелив начин да я възбудиш – с пръсти например. Ако си по-свободомислещ, може да включиш и вибратор. Е, когато дойде същинската част, вече си ти на ход!

2. Ако си пийнал повечко…

Като цяло алкохолът и сексът се разбират добре. НО понякога алкохолът и ерекцията направо не се понасят. Така че, ако си си пийнал порядъчно и точно тогава на вратата ти почука Съдбата (облечена само в черно дантелено бельо или направо необлечена), нещата може и да не се получат.

Съдбата...ПРЕДИ да почука който и да било, ти трябва отново, както в първия случай, да се раздвижиш – направи няколко обиколки на блока или няколко набиранки на близкия лост. (Освен разбира се, ако не си толкова пийнал, че да има опасност да се изпуснеш от лоста! В този случай по-добре си легни и остави секса за утре!) Също така, изпий една голяма чаша вода.

Двамата със Съдбата вече сте в леглото. Отново се довери на пръстите си, за да я възбудиш. Можеш и да й правиш орална любов, НО САМО ако си сигурен, че не ти се повръща! Когато се стигне до проникване, старай се да свършиш навреме. Ако не можеш да се концентрираш, затвори очи и си мисли за най-страхотния секс в живота си. Така сам ще си помогнеш да се справиш на висота.

3. Ако не си се наспал предишната нощ…

Ако предната нощ не си спал, единственото, което ти се иска да направиш в леглото, е да заспиш като къпан (или като пън!). Но понякога дългът зове и ти трябва да се подчиниш.

ПРЕДИ да се стигне до секс, трябва да се събудиш. Въпреки че традиционният ти будилник е кафето, в случая кофеинът няма да помогне, дори може да намали ерекцията ти. Вместо това се довери на водата, тя ще те събуди без странични ефекти. Някоя енергийна напитка също не е лоша идея.

Тя ще те събуди! В леглото. Трябва да намалиш форплея (нека прелюдията е страстна, но кратка), както и разнообразието от пози – просто нямаш сили за тези неща. Концентрирай се върху основното – оргазма. Това ще е добре и за двете страни.

4. Ако си изтощен от физическа дейност…

Бил си на фитнес или си трамбовал пеша цял ден или си копал… Без значение каква е причината, факт е, че нямаш сили да се съблечеш, а камо ли да правиш секс. Има два варианта – или да се съвземеш бързо, или да оставиш инициативата на нея.

ПРЕДИ секса отново е добре да пийнеш енергийна напитка, като най-добре е да е някоя, която си пробвал, и знаеш, че ти действа.

Вече сте в леглото. Накарай я да поеме нещата в свои ръце (и не само ръце). Нека този път тя да води играта. Има много варианти, които изискват минимални усилия от теб: свирка, тя да е отгоре… Схвана идеята, нали?

С една дума, не е нужно сексът да остане за някой друг ден, само защото ти не си във форма. Важното е да се придържаш към основното меню, като, разбира се, хвърлиш и малко сили във форплея – така ще я възбудиш достатъчно и същинската част ще бъде по-кратка. А именно това е идеята в случая.

Няма коментари:

Публикуване на коментар