понеделник, 7 септември 2009 г.

Малко разнообразие в секса,защо не ?


Сексът, заедно със спането и храненето, осмисля живота на всеки пълноценен мъж. Но както може да ни омръзне да се храним всеки ден с боб, че даже и с пържоли, така може да ни писне и да правим секс по един идентичен начин всеки път.

Представи си месец подред да правиш секс само в мисионерската поза. Няма ли да ти писне? Не само, че ще ти писне, но и най-вероятно категорично ще заявиш “Трябва ми нещо ново и свежо”, като 100 % ще визираш смяна на партньорката, а не нещо различно в сексуалния ви живот. От тук тръгват разногласията на много сексуални партньори. При недостатъчно удоволствие от секса, те бързат да сменят партньорите си, а не се замислят, че разнообразие в сексуалния им живот бързо ще върне апетита им един към друг.

И така, как да направим секса по-интересен? Как да изпитваме повече удоволствие? Разнообразието и удоволствието произтичат едно от друго. Така че преди да бързаш да сменяш партньорката си, опитай някои от следните начини за разгорещяване на страстите в спалнята.

1.Кама Сутра Не е необходимо да си човекът каучук, за да експериментираш с партньорката си откъм пози и движения. С промяната на няколко пози и ритъм в такт забаване-ускоряване ще усетиш как удоволствието ще е много по-голямо. Дори партньорката ти да не е от най-пластичните, просто и кажи да се остави в твоите ръце и я върти, както ти си искаш.

2.Нетрадиционно Ако спалнята у вас вече ти е отесняла, няма нищо лошо да се прехвърлите в банята, на пода, в кухнята, на мивката, насред някоя градинка, в асансьора и на онези всевъзможни места, които мозъкът ти може или не може да роди. С опитването на нещо неизпробвано до сега, адреналинът ти ще се покачи, а удоволствието ще е още по-голямо.

3.Фетишизъм Всеки от вас сигурно има по някоя малка тайна: какво го възбужда и от какво се срамува. Бъдете откровени един с друг, признайте си малките фантазии и осъществете всяка една, стига да не е прекалено агресивна или фрапираща. Нали знаеш, че в леглото няма забранени неща!

Image4.Мръсни приказки Нещо, което със сигурност ще ускори ритъма на сърцето ти, е да послушаш малко мръсотии от приятелката си, докато ти също й прошепваш мръсни думички в ухото. Така и двамата ще се възбудите, още преди да попаднете между чаршафите.

5.Завързване Завързването е едно от най-добрите предложения за чувствен и нетрадиционен полов контакт. Безпомощността на другия, твоето надмощество, влечението ви един към друг и жаждата за вълнуващи усещания ще направят секса запомнящ се. За екстра пикантност се редувайте кой да е завързан.

6.Порно Гледайте порно и се разберете да повтаряте всичко, което се случва във филма. Така поне ще е в началото. После сами няма да усетите кога сте спрели да обръщате внимание какво се случва там. Но дори самото озвучаване на порно филма ще ви подействат достатъчно разгорещяващо.

7.Сценка Партньорката ти може да влезе в ролята на медицинска сестра, ксмериерка, ученичка, а ти съответно може да си полицай, лош професор или пък 40-годишен девственик, който тя ще иска да обучи на това онова.

Това са само някои от нещата, с които може да разнообразиш сексуалните си подвизи, преди да побързаш да смениш партньорката си. Така и вие двамата ще се сближите повече, ще се забавлявате и опознавате, като научавате повече неща за себе си, пък било то и от интимно естество. Разбира се, има опция тя да не се съгласи на някои волности, които ти й предлагаш, за да овкусите сексуалния си живот. Тогава с чисто сърце ти даваме зелена светлина да опънеш платната и да отпътуваш към следващата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар