вторник, 8 септември 2009 г.

Смели цветове и хищнически елементи са новото през есента


Дизайнерите са решили да направят есента колкото се може по-ярка и претенциозна. Те са избрали смели цветове, неочаквани форми и оригинални платове, които са способни да направят всяка жена да изглежда уверена в себе си. Време е да се отхвърлят последните притеснения (ако е имало такива) и да се облече особена актуалната през този сезон кожена мини-пола.

В колекциите на много дизайнери присъства елемента на явна хищност. За това говорят твърде високите ботуши, агресивните токчета в съчетание със скрити платформи, цветовете на тъканите. След дълго време се връща на мода леопардовата окраска. Разбира се, вие можете да разсъждавате по въпроса за уместността на тази шарка в гардероба на истинската дама, но фактът е налице: обличайки дреха с леопардови петна вие няма да предизвикате недоумение.

На привържениците на по-елегантния стил се предлагат якета в ярки цветове или “летни” палта с къси ръкави. Важен детайл е липсата на копчета. Те са заменени с колани с ярки токи, които правят палтата и якетата много по-привлекателни.

Нито една жена, която претендира за стил в облеклото, няма да пренебрегне роклята-потник. Този модел е актуален както никога досега, но той има едно строго изискване: изящна фигура. Затова жените, които могат да си позволят да носят такава рокля, съветваме да не пропускат своя шанс.

Що се отнася до обувките, тъй като вече е хладно за сандали и твърде рано за ботуши, дизайнерите предлагат обувки затворени отпред и с открита пета. Те се съчетават с чорапите и чорапогащниците с телесен цвят и са подходящи за всякакви рокли, поли и костюми.

За тези, които все още нямат намерение да се разделят с лятото и се отправят на почивка на морския бряг, дизайнерите предлагат нови “круизни” колекции - дълги рокли с геометрични разцветки, дънки и якета в стил гръндж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар