петък, 18 септември 2009 г.

женските гърди - това чудо на природата


Женските гърди са онзи пристан, на който всеки хетеросексуален мъж иска да положи глава. Те са нежни, овални, кръгли, меки, успокояващи и възбуждащи. Женските гърди са всичко, което един мъж иска. Почти всичко.

Нима едно от първите места, където гледаш една мадама не са циците? И дори тя да не е кой знае каква красавица, има ли красиви гърди, автоматично тя ти става симпатична. Дам, женските гърди са онова тайно оръжие, което всяка жена може да използва, ако иска да се добере до целта си. След пиянска вечер, много по-лесно може да се сетиш за деколтето на мадамата, с която си се запознал, отколкото за лицето й.

Тези хубави, сочни женски гърди.Защо толкова ги харесваме?

Големите и сочни женски цици са преди всичко мода. Според много изследователи на фетишизма женските гърди са фетиш и в момента е периодът на големите гърди. Това е и причината да има бум на силиконовите имплантанти у нас у по света.

Женските гърди са признак на женското, на нежността и женствеността. Затова и ние толкова им се кефим – нали си нямаме и ги боготворим. Освен това е всеизвестен фактът, че мъжете пазим любовта и влечението да се гушнем в женска гръд от периодите, когато сме били бебета и жадно сме поглъщали млякото от гръдта на „мама“. (Знам, че ти се повдига от това сравнение, но е доказано!)

Големите красиви гърди ни привличат като магнит и поради законите на естествения подбор. Когато видим жена с яки цици, ние мислим с долната си глава, но според учените подсъзнателно ние свързваме красивите с гърди с годни за деца жени.

Тези хубави, сочни женски гърди Как да се отнасяме към женските гърди?

Нежно! Винаги трябва да си супер нежен и внимателен към гърдите и зърната й. Много малко жени обичат грубости към гърдите им и затова не те съветвам да го правиш от самото начало. Затова и порнофилмите често лъжат, че грубото мачкане и дърпане се харесва на всички. Има и такива, но не всички са по тази част.

Ако не познаваш добре мадамата, задължително разучи какво й харесва, що се отнася до гърдите й. Започни с нежно докосване и целуване, като акцентрираш нежно с език върху зърната. Има даже някои жени, които може да свършат само от стимулация на зърната на гърдите им (което се случва рядко, но все пак се случва).

Ако мадамата си пада по по-бурна и груба стимулация на циците, тя ще си го поиска. Когато са й паднали задръжките, тя няма да се поколебае да те насочи.

Сега затвори очи и си представи най-яките цици, които някога си виждал. Мммм, страхотно. Ако не са на гаджето ти, си запази мислите в ума. Иначе му удари едно яко размачкване.

1 коментар: