понеделник, 21 септември 2009 г.

По какво си падат мъжете?


Жените с малки цици живеят с илюзиите, че мъжете харесват малките им цици. Нищо подобно. Мъжете може да са влюбени в тях и да ги обичат по безброй други причини, въпреки че имат малки цици, но истината е една: мъжете си падат по цици.
Мъжете си падат по цици, защото си нямат. Затова възприемат циците като забележителен природен феномен. Колкото по-големи са, толкова повече “туристи” привличат. Преди собственичките на малки цици да ме разпънат на кръст и да ме заклеймят като “незадоволен комплексар”, бързам да ви предоставя сухите факти.

За пореден път мащабно проучване сред представителите на силния пол (този път проведено от учените от университета в Уелингтън) установи, че повечето мъже гледат жените в гърдите при първата си среща с тях.

Цицоманите са около 47% от изследваните мъже. За сравнение, романтиците, които първо гледат жената в очите, са по-малко от 20%.

Останалите 33% от пръв поглед фиксират женските бедра и талията. Но бъдете сигурни, че тези, които са пропуснали циците след първата си наблюдателна атака, още на втората или третата ще проучат тази примамлива част от женското тяло.

Някои учени обясняват мъжката цицомания с еволюцията. Жените с по-големи цици и по-тесен ханш имат по-високи нива на хормони и са по-плодовити.

Но самите учени признават, че основната причина мъжете да се взират в женските деколтета е, че това им доставя удоволствие.

И понеже на жените любимото им занимание е да недоволстват, тези с малки цици се оплакват, че мъжете не ги гледат, а тези с големи цици, че мъжете само в тях гледат. Дори съм имал неприятна случка с едрогърда мадама, която така се засегна от невинния ми поглед в деколтето й, че направи сценка в стил: “Аз съм умница защо ме подценяваш?”. Чакай малко, мила, циците ти ще ми избодат очите, а искаш да бързам да се хвърля в необятните пространства на женския ти мозък!

Все пак що се касае до циците, размерът е от значение, но не е единствен фактор за съвършенство. Важни са също формата и местоположението, т.е. дали са си по местата или са се поддали на гравитацията, зърната и материалът (разбирай, естествени или изкуствени).

Големите цици са супер, но възрастта направо се подиграва с тях. Да не говорим, че някои мацки още от много млади разхождат увиснали вимета. Относно силикона, признавам си, че трудно го разпознавам. Като видя жена с големи бомби, хич не се замислям естествени или изкуствени са. Но не съм правил секс с жена със силиконов бюст, а мненията на приятелите ми са противоречиви.

Едни твърдят, че силиконът не ги спира да си играят на воля с циците на партньорките си. Други признават, че се лишават от забавлението да мачкат, стискат, хапят и смучат силиконовите гърди за сметка на визията им.

Зърната са върха на удоволствието, наречено “цици”. Колкото по-твърди и щръкнали, толкова по-голям кеф. Аз лично ги предпочитам с по-малки окръжности, а не разлети като палачинки, но не съм прекалено дребнав в това отношение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар