понеделник, 4 януари 2010 г.

Бяла жена си търси ....

Нещата, които една съвременна неомъжена жена (наричана още „сингъл“) с нетърпение дочаква в живота си, могат да се преброят на пръстите на едната й ръка: перфектния мъж, годишният бонус от службата и бутиковите разпродажби в края на всеки сезон... С това май търпението й се изчерпва. По отношение на първото обаче (демек на перфектния мъж) чакането би могло и да се проточи. Ето защо няма да е зле, ако докато го търси, тя винаги да има под ръка някои задължителни подробности.
Става дума за онези

малки тайни, които да я водят по пътя към личното щастие
ден след ден... Кои са те? Да започнем с най-важното! Супер готина снимка на Твоя милост. Няма начин тя да не ти се намира някъде под ръка – снимката с главно „с”, на която изглеждаш толкова зашеметяващо-убийствено-неповторимо красива, че направо ти иде да си посегнеш. Перфектните коси, перфектната усмивка, перфектните извивки на тялото! На кой би му пукало, че на въпросната фотография си обута с туристически обувки или че презрамката на сутиена ти издайнически се подава от ръкава на тениската. По-важното е, че изглеждаш пленително. Извади снимката-трепач от архива си и я залепи върху вратата на хладилника си така, че всеки твой гост от мъжки пол да я загледа, щом тръгне да си взима бира от него. Представи си само реакцията му: „Човече, това ти ли си?” (а през това време в ума му текат субтитрите: „Лееееле, това момиче било по-готино, отколкото съм предполагал”). Никога при никакви условия не изхвърляй въпросния фотос. Дори и само затова, че когато след време станеш на 60 години, ще имаш под ръка веществено доказателство за пред внуците си какво готино гадже си била като млада...
Кое грабва най-напред погледа на мъж, озовал се в апартамента на непознато момиче? Точно така - музикалната колекция на дамата. Имай предвид обаче, че ако обектът на желанието ти открие във фонотеката ти само „женска” музика (Нора Джоунс, Бритни Спиърс, саундтрака към „Дневника на Бриджит Джоунс” и прочие), вероятно ще изпадне в стрес. Ето защо задължителна вещ №2 в колекцията ти трябва да е поне един диск с музика на Linkin Park или Еминем. Той бързо ще грабне погледа му, а ти ще пораснеш в очите му с (поне) десетина сантиметра.

В днешното посткавалерско общество
мъжът вече не е онзи, който прави първата стъпка към свалката. Той не изнася серенади под балкона на „принцесата си”, нито й пише любовни сонети. Затова, ако не искаш да си останеш с едната гола гордост, опитай сама да привлечеш вниманието на някой симпатичен младеж. Добре е за целта да ти се намира някой оттрениран лаф трепач с доказано действие. „И ти ли си без гадже” със сигурност няма да звучи толкова добре, колкото „пич, хетеро- , хомо- или метросексуален го раздаваш”. Същото важи и в обратния случай: „Не, мерси” не действа толкова убедително, колкото „сори, но не мисля, че гаджето ми ще е навито.” Последното ще подейства като камшик върху мъжкото его.
Номер четири в списъка ти с „трябва да имам” е стек с бира. Дори ако не си фенка на пенливата течност, ти като едно добре подготвено неангажирано момиче трябва да си готова за всякакви случаи. Когато се прибереш у дома в малките часове на нощта в компанията на симпатичен младеж, добре ще е в хладилника ти да домува поне една бира. Споменавайки за среднощни рандевута и продълженията им, няма как да не спомена един аксесоар, който е задължителен за дамската ти чантичка. Презервативът. Вместо да разчиташ на мъжката (без)отговорност на господина или на денонощните аптеки (които невинаги са онлайн), стане ли дума за безопасена любов, по-добре поеми нещата в свои ръце. Новата ти мантра би трябвало да звучи така: Винаги готова за любов, но никога без предпазно средство!
Още нещо важно! Ако си над 18 години, имай предвид, че

номерът с искането на лист и химикал от бармана
за да запишеш координатите си, не върви. Особено ако целта ти е да направиш впечатление на някой готин мъжкар. Ако държиш на имиджа си на печена мацка, не записвай координатите си върху ръката му (след първото измиване те ще са аут). Не му подхвърляй и фирмената си визитка, а си поръчай няколко по-така картички в рекламно студио. Така Той ще разполага с личния ти мобилен номер и e-mail, щом реши да те потърси.
Друг задължителен елемент от битието на всяка сингъл дама са обувките на високи токчета. С тях винаги ще се чувстваш като звезда и тооолколкова красива! Днес не е задължително да се навираш в малка черна рокля, за да изглеждаш стилно. Високите токчета ще те направят такава, независимо с какво си облечена - с джинси или с шорти. Дори 11-те сантиметра не са задължителни. Обувките трябва да са толкова високи, колкото да се чувстваш уверена, докато се движиш с тях (започни с репетициите у дома). Имай предвид, че колкото повече се извисяваш, толкова повече погледи ще обираш на публични места. А съответно и повече заинтересовани мъже.
След края на любовното ви рандеву ще е добре да си подсигурена с тапи за уши. Звучи ти безумно, но от опит знаеш, че няма нищо по-хубаво от вечер, прекарана в обятията на любимия мъж и по-кошмарно от мощното му похъркване в два през нощта. За да запазиш за по-дълго приятните спомени от вечерта, забрави за непрестанното ръчкане с лакът, а дръж под ръка в нощното си шкафче чифт тапи за уши.
Ако докато четеш написаното по-горе, си кажеш, че не, то не важи за теб, защото си преминала в категорията „щастливо ангажирана бяла жена“, не бързай да прескачаш редовете. Винаги можеш да си вземеш нещо назаем от сингъл притятелките ти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар