сряда, 30 декември 2009 г.

Искат ли мъжете платена любов???

Няма жена, която да не се учудва, защо мъжете са склонни да плащат за секс. Много психолози са отделили огромна част от научните си изследвания за да разгадаят тази тайна. В крайна сметка, всичко е от ясно по-ясно. Просто мъжът има чувства, желания, терзания и търси отдушник. Мъжете са много уязвими и при силен стрес не винаги успяват да се справят емоционално, затова търсят нещо силно, което да притъпи неприятностите в ежедневието - дали ще е алкохол или жена, той е готов да се хвърли с главата напред, без да мисли. А много често - с напълно ясно съзнание се впуска в поредното приключение, което може да му счупи главата...

Младежи до 20 г. - те имат огромно желание да преживеят нещо истинско, да натрупат опит. Ако в училище не им е вървяло особено с момичетата, а и след това не са имали сериозна връзка, съвсем ясно е, че когато попаднат на жена, готова да им даде да вкусят от забранения плод срещу пари, те се съгласяват и им харесва.

Млади мъже, често с добър бизнес и желани ергени - тази точно група, за всеобщо учудване не рядко се насочва към платените услуги, макар че има много млади жени, които биха се срещали с тях и биха правили любов с желание, а не за пари. Тогава защо ли го правят? Ами защото ухажването ги уморява, работата им често е изпълнена със стрес, а отгоре на всичко трябва да правят мили очи на някое момиче, което са решили да свалят, после я водят на вечеря, после на бар и накрая тя се прибира вкъщи да спи, а той има желания, които няма кой да изпълни. Отивайки при платена дама, той получава каквото му е нужно без никакви увъртания - сделката е ясна и точна.

Женените мъже - в брака, особено след раждането на децата, постепенно мъжът остава на заден план, жена му вече не му обръща внимание и в леглото липсва някогашния плам. Ако за жентата, раждането на дете и грижите по него и по домакинството обсебват личния и живот и убиват желанието и за секс, то у мъжа напротив - с времето той започва да се чувства самотен и отблъснат, жена му или изобщо не желае да прави любов, или ако се съгласи е вяла и безучастна и просто го изтърпява. Затова и мъж, който не намира ласка в къщи, започва да я търси навън - или си намира любовница(която също му струва пари, естествено) или направо си намира жрица на любовта за една нощ.

Мъже над 40 г - тази група вече е узряла, минала е през много неща. На такъв мъж всичко му е ясно, той съвсем съзнателно търси развлечения, които да му разнообразят живота.

Мъже над 50 г - всеобща заблуда е, че сексуалните функции на тази възраст започват да затихват - блажени са вярващите(съпруги и приятелки)! Вярно, има и мъже, при които се появяват смущения заради здравословни проблеми, но голяма част нямат проблеми, а и медицината е доста напреднала вече и се справя с тези неща. Затова тези мъже често си търсят платена любов, като предпочитат много млади момичета, тип Лолита.

Млади мъже със смущения в ерекцията - платените услуги са добре дошли за такъв мъж, тъй като партньорката е непозната и едва ли повече ще я види и така той не се смущава от вероятен провал. Ако изкара късмет да си намери гадже, което да е добро и разбиращо, както и да не се държи като слон в стъкларски магазин с крехките му чувства, той едва ли повече ще и изневери и ще бъде спокоен и доволен с нея.

Каквото и да си мислим за мъжете и както и да ги обвиняваме, те са си такива - имат нужди, които са непреодолими и просто намират начин да ги задоволяват. Затова и най-древната професия процъфтява и за нея финансова криза няма..

Няма коментари:

Публикуване на коментар