вторник, 29 декември 2009 г.

Кое прави добрият пич неудържим за жените, е често задаван въпрос.

Отговорите са различни и по всичко личи, че всяка жена по-отделно има свой списък от параметри: красиво тяло, чувство за хумор, маниери ....
Така или иначе актуалната мода и правила за дебелината на портфейла му или начина как си прави прическата нямат особено отношение към критериите. Ето и няколко от най-важните елементи, които имат пичовете.
Онова нещо. Много често жените казват, че човекът който обожават не е нищо специално, но има "нещо". Става въпрос за особена енергия, която като афродизиак се шири с приближаването му. Действа като зов, примамвайки, разоръжаващо..... Представителите на нежния пол винаги усещат присъствието на подобен тип мъже и неговата близост не може да се игнорира.
Толкова сигурен. Ако мъжът не е способен да убеди сам себе си, че той е истинският избор, трудно ще успее да убеди и нея. Мъжкото самочувствие е женският афродизиак без никаква конкуренция. Тази вътрешна сила е много подстрекаваща и по-трайна от външните ефекти - пари, тоалети, коли... Абсолютно предизвикателство за жената е усещането, че той добре се чувства в кожата си. Този тип мъже никога не са уплашени, ревниви, колебливи и не се безпокоят за впечатлението което оставят.Безкрайно забавен. Жените не лъжат когато казват, че мъжете ги впечатляват с чувството си за хумор. Жените харесват забавните мъже, защото шегите, коментарите откриват интелекта и проницателността им. Това помага на нежния пол да се поотпусне и приближи, а голяма част от красивите представителки се влюбват именно в проницателността на партньорите си. Този вид любов много често е по трайна от тази която се отнася за техните бицепси. Такъв пич никога не е скучен, мълчалив или уморен.
Интелект. Това е правило което предизвиква най-голямо недоумение. Повечето мъже се заблуждават като смятат, че образованието няма никакво значение за това колко е добър и че това го прави по скоро скучен. Мъжът който умее да говори, който прави разлика между Рембран от Ел Грек безкрайно се харесва на жените. Такъв пич никога не: тъп, неграмотен, глупав.
Добре облечен. Става въпрос за защитния символ в днешно време. Въпреки това изобилието от съвети за перфектен стил понякога приключва с копиране на лош избор. Пътят до собствения стил не е кратък. Заинтересованият за добрия си имидж мъж за да не се лута между рафтовете с добри тоалети и мебелните магазини все пак трябва да знае някой и друг телефон на стилисти или модни дизайнери.
Има поведение. Досега ставаше въпрос за онова което обикновено наричаме "имидж", но всъщност смисълът е далеч по-широк. Добрият пич трябва да има добро поведение във всички ситуации, да умее да се държи добре с жената която го придружава, да умее добре да говори. Мъжът, сигурен в собствените качества няма да се притеснява да налее вино на жената която поканил на вечеря, защото тя при този жест няма да го приеме "прекалено фин". Такъв мъж никога не изглежда като: селянин, сноб, подвижна катастрофа.Пълен с идеи. Жените винаги са впечатлени от мъжете които разполагат с няколко предложения, резервни варианти и решения, план Б. Още в древни времена когато мъжът е ходил на лов, а тя чакала улова. Независимо от това , че съвременната жена може всичко да вземе в свои ръце, повечето от нежния пол би били разочаровани от мъжа, който седи и чака някакво решение. Такъв тип никога не е: "пенсионер", мързелив, едноличен, предвидлив, мързелив.

Няма коментари:

Публикуване на коментар